No more school..

Nu är det över, sjukt mycket över. Hade min sista hemspråkslektion idag, på kunskap har jag inte haft lektioner på evigheter.. Men nu är allt över..

och hur firar vi med det? johodåå VIRUS PÅ DATORN.. partyparty, så går det när man ska ladda hem saker. Ackack, somliga straffar Gud snabbt var det någon som sa (jag fick väl mitt straff rätt sent, å andra sidan var det i dubbel bemärkelse då mitt antivirusprogram bara var en demoversion som inte funkade. Episkt fail). I vilket fall har jag nu laddat hem AVG och i detta nu rensar det.. Göööttt.. Det sjuka är att jag inte ens "tilllät" sidan där viruset/trojanen fanns. Blir så illa irriterad bara..

Det har även firats med Vickshäng, hårtoning, CLfinal med gött häng, lite choklad och läsk.. NAJZ.. Imorgon ska min älskade lira på siesta! Cult of Luna ska bland annat spela (de lirar på metal town iår med..) MEN JAG ÄR SÅ ILLA PANK SÅ JAG KAN INTE ÅKA. Nix, jag ber för jobb och jobbmöjligheter.. Behöver verkligen det.. Har visserligen ett arbete nu, men det kommer man inte så långt på.. ack.. Nejnej, bittert inlägg. Fis på det.

Min älskade kommer i alla fall hit på fredag, då ska jag ha löneförhandlat och försökt att hinna baka cup-cakes. Sedan ska vi skaka rompaaaa på balen! KICKASSSSS

Bild på en mer peppad Räka, som jag spenderat lite tid med idag, hon gjorde mig glad.
Hon brukar göra mig glad.
Fy schöen vad jag kommer att sakna dig..
PUSS OCH KRAM OCH NYP I BAKEN!!!!Brats har oxå känslor

Goddagens!

Idag har jag styrt och ställt med utställningen..

och jag blev sjukt nöjd!! Det var mysigt, man kunde tjuva cup-cakes från de som hade cup-cakeprojektet och claeskalas var aspeppad! Bilderna var finfina, jag fick låna classes dator+trådlöst nätverk dvs SPOTIFYY woho! Bara att dra igång de låtarna man ville ha och installationen var PARTY!

Jag fick även mitt betyg.. inför detta hade jag varit galet nervös, grejen är den att jag kände att projektet var lite lökigt. Men hey! Det blev som sagt partyparty, och efter att jag hade fått presentera det för ett gäng engelsmän, blivit filmad och visat det för diverse kunskapare stod jag med claeskalas och diskuterade bilderna. Han var sjukt imponerad. Tack gode Gud för det. Kontenta: Sara fick mvg i ett projektarbete som var riktigt roligt att göra. HALLELUJA!Nu ska det spelas beachvolley och hinkas med gött folk! Imorgon blir det nog one way-festivalen, är rätt peppad på att gå på Grace.Will.Fall på kulturhuset, men vi får se hur det blir.
eheheheeee, här langas det självpoträtt från utställningen, WOHO
hejdåhejdå

onsdag..

Imorse vaknade jag relativt tidigt.. tassade ut till badrummet och upptäcker till min fasa att kulan är borta! omgomgomgomgogmogmogmogmomgomgomgomgogmogmogmomg

Jag hittade den i sängen. Satte fast den igen. Det var P A I N pure pain. Köpte även en liten ring igår med min älskade Albin.


Annars har jag suttit här och sorterat i min 42 GB feta musikmapp, okej, inte så särskilt mycket att komma med. Men det är sjukt bra musik. ME LIKEEE! Fick hem MewithoutYou's nya platta "It's all crazy! it's all false! it's all a dream! it's alright!" idag med!! Har försökt sedan april, men alla länkar blev nedlagda direkt! ÖVERALLT. Illa. I vilket fall, första intrycket: NJAAAAA, hmmmmmm...

Men vet ni, ju mer jag lyssnar, desto bättre blir det. Det är långt ifrån det bandet de var i början. Fast jag gillar det här nya! Återkommer med favoriter och kanske någon slags recension.


wohoh, jag blev just avbruten. Tompa (min kära broder som nyss kommit hem efter ett halvår i Åre) överraskade mig precis med en kanongod vaniljpanacotta med passionsfrukt, jordgubbar och lime! Vilken man! Singel är han med. hinthint.Pussssss


Albinfasta dag väldigtmångadagarförmycket.

Hejhopp!

Sedan i torsdags har jag varit way out of nowhere dvs Östgötagården, Rimforsa.
Det har varit konfirmationsläger! Mycket trevligt, men jag kände mest att jag ville få det överstökat...
Vet inte riktigt varför, det var mysigt, givande, roligt och fett mycket käk (jag tror att jag gick upp ett mjölkpaket+lite oboy..)

Efter att vi kom hem hinkade jag och Martina lite at my crib. Åt lagom äcklig mat, drog vidare, tog ut pengar, craschade en lägenhet och perforerade våra kroppar. Det resulterade typ i det här:Jappz, det är en poster på ett pojkband i bakgrunden. Och ja, ringen är fett stor (nej det är ingen hästsko med två pluppar nedtill), JA, så fort det har läkt ska det investeras i en liten söt ring!

Very well regnställ, nu ska det sovas! PUSS


Albinfasta dag 3

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH IIIIIIIIIHHHH!!!!!!!!!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!Ungefär detta ljudet plus "IIITIIITTTAAAA!!! TITTA TITTA TITTTAA!!!!" har man kunnat höra från Håkanssonsresidensen under den senaste halvtimman.


Sara har fått hem sina 200 framkallade KICKASSSBILDER! Och de är sååååå fina!
Så fort filosofin är klar ska det sorteras! hihiihihihihihihih
Jag fick bland annat den här, och den var sjukt fin! Åh!
 Det kändes sjukt bra att framkalla bilderna, så mycket roligare att ha i framtiden!!!

pusssss

Albinfasta dag 2

Hej. Idag har jag ätit en tallrik med yoghurt+flingor. Och till middag 3 typ stekta ägg. Varför typ stekta? Tja, pubertetskillen skulle försöka göra något åt omeletthållet. Det gick inte.Med andra ord svalt jag idag. Tur att moderskeppet anlände åter från götet och firrade käk 00,30 great successsss!

Kort och gott har jag bara suttit med mitt filosofiuppdrag idag. Ska lämna in det på torsdag, sedan har jag endast utställningen kvar och ett tal på 3 minuter. Dvs, jag är helt klar med gymnasiet inom en vecka. Typ. Sjung om studentens lyckliga, arbetslösa dagar. Surt att jag inte är någon sångerska.

btw. kommer ni ihåg det asbrudiga paxinlägget? Klänningen tog slut när jag skulle beställa den. Men jag har köpt en annan ifrån MQ, anar att halva Sveriges studenttjejer kommer att ha en likadan. Piss.Som ni kan se har Albin klippt sig. Muy bien! (betyder mycket bra (för er som har iqspråkkunskapminus12))


Very well cykelställ. Jag ska nog bege mig. Dvs. lägga ned dagens feta studier, borsta tänderna,  krypa ned.. Fett med like! ÅHÅHÅHÅHÅÅHÅH  jag glömde nästan! För er som vill ha en sneakypeak på utställningen, kolla in hemsidan som Karin så sjukt bra skapat!

God naatt!

Albinfasta dag 1

HAHAHA as if man fastar seriöst?!
Nopez, det min rubrik syftar på är att det kommer ta äckligt lång tid innan jag får träffa grabben igen.
Då kommer dagens konversation in:

Jonatan: Men du är ju dum i huvudet som väljer ett distansförhållande
Sara: Du är dum i huvudet. Man väljer  inte sina förhållanden. Man blir kär och är kär.

Eh, brunnäsa där. hehe  tsspfft.
Nej men allvarligt, jag skiter i om jag verkar aspatetisk som saknar Albin som ett mojje efter bara en dag.
Och för att inte gå ner mig sysselsätter jag mig istället. Därav dagens sjuka aktiviteter.

Sarabarnet har idag ringt vårdcentralen, gått till banken och firrat några ärenden, fortsatt till 3-butiken, återkommit till 3-butik, blev hänvisad till mobilreparationen, blev tillbakaskickad till 3-butiken, lämnade in telefonen, blev mobillös, gått till arkitektkopia för att trycka alla feta affischer till utställningen (någon gång nästa vecka, vore fett tacksam om folk, dvs ni ochg era pals var sugna på att komma förbi en sväng, hissa eller dissa utställningen, ta en vindruva och fisa lite), tagit mig hem, pluggat, peppat lökig screamo (last.fm plockade inte upp det. lustigt..), videosamtalat med min kära, ätit äcklig fisk. Och nu bestämde jag mig för att lattja runt lite här. Missade träningen+uppfräschandet av volleybollplanerna, men jag känner mig inte helt återställd efter förra veckans förkylning. Sedan har jag även laddat upp 200 bilder för framkallning! Fick de 100 första gratis och de andra kostade bara 75 öre, plus porto sedan, så totalt blir det 99 kronor inklusive frakt!! WOHO! Skitgött att få en massa grejjor framkallat!


 

eine kleine plansche till utställningen, tryck på den vettja!


I helgen var jag och Albin barnvakter åt Dylan på popadelica, det var sjukt mysigt. Och vi fick fett dömande blickar. Kära nån. Det var nästan så att man önskade att man hade en fet väst där det stod BARNVAKT. äsch, hursom, I'm from Barcelona var riktigt party att se. Markus Krunegård var en STOOOOOOOR besvikelse (men visst var det peppat att shake'a booty till jag är en vampyr).

På tal om popadelica..
Sedan kameran pajjade har jag varit på minst 7 festivaler/spelningar som jag borde ha fotograferat på, ville dokumentera påsklovet, vårens övergång till sommar, och sjukt mycket mer. Visst, man ska inte sätta allt för mycket värde i matriella saker. Men det här är tungt. Skulle fota för MD iår igen. Men ICKET. I diez.


F.ö har jag VÄRLDENS GREJ PÅ GÅNG! Det är ungefär 2 pers som vet vad det rör sig om och detta kommer att bli AWESOME kan jag lova!

Jajaj, nu blev det aslångt. På återseende! Nu ska det pluggas filosofi!

RSS 2.0