breebreebreeeskoii

Haaaaaaalllååååååå


På Sarafronten intet nytt! Okej, iaf nästan.. Jag har det sjukt gött, det känns konstigt att vara 19. Jag har inte jobbat den här veckan, ska få mitt schema snart så att jag kan planera mera. Idag har jag träningsvärk efter en kalasträning som avslutades med att jag sprang till bussen, dvs, ingen stretchning what so ever. Min nacke, mina skulderblad, vader och underarmar. Ackackackack.. Jag har en pojkvän som blivit äldre -halvvägs till 44. Crazy. Och det har strulat med lägenheten..

Det var nämnligen såhär, att jag skulle flytta in i en trea -själv- den 1a oktober (resten skulle flytta in i december). Så jag sa upp min etta och kirrade en annan tjej som flyttade in. Sedan när det började närma sig 1a oktober visar det sig att "nä, ni får inte flytta in förrän den 1a november" SUURT. Så jag bor på en grön soffa i oktober. Men det var inte allt. Nu är det tydligen så att vi inte får flytta in förrän mitten av november. I die. Okej, jag dör inte. Men det är inte så särskilt kul att känna att man måste bo på en soffa i en och en halv månad. Inget eget space. Surt, surt, surt.

Idag är det en solig dag här i junsapung. Borde gå ut.. om jag orkar...

Trött tjej med lejonman, långkallingar och alldeles för lite att göra i den gröna soffan.


grrrrrrr.. HEJDÅZ

Kommentarer
Postat av: Clara Sjöman

Tjeena Sara! Du har ingenaning vem jag är men på något sätt hittade jag hit till din blogg :) Jag tycker du verkar vara livets tjej.. :) Fortsätt skriva. . jag gillar't! Feta blessings till dig :)

2009-10-15 @ 23:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0