Oh sweet Sunday!

Aber hallåå!

Efter en urtrevlig gårkväll med aptråkig fotboll och sen hemkomst, anade jag att den här dagen skulle bli en "inte-göra-någonting-bara-slappa-och-fisa-dag". MEN ICKET!

Efter att solstrålarna letade sig in och väckte det lätt sovande Sarabarnet, blev jag så illa peppad att jag genast började pilla på, kittla och småirritera min slumrande Albin. Efter att han vaknade till övertalade jag honom att gå ut och springa med mig.

WHAT THE FUDGE LIKSOM?!
Jag hatar att springa, jag gör det inte ens. Eller jo, en gång varje år, dessutom tänker jag ALLTID vid den gången att det är en start på min nya liv. Och varje gång skiter jag i det. För det är snuskigt tråkigt och apjobbigt att springa.


Men vi sprang, mer än vi gick. Och vi värmde upp på trädgården innan. (Jag har även sytt och sömmat idag!)  A to the M to the B to the I to the TICOUS!

På tal om engelska. Jag drar till Canada om en månad och sju dagar. PEPP
Den eventuella planen att stanna ett år förkortades till ett halvår, som i sin tur blev hela sommaren, som förkortades till sista juni.

Och första juli flyttar jag in i min 41 kvm feta lägenhet.

BtwbtwBtWBTW! Jag har återigen en kamera inom räckhåll! Vilket resulterade i en phet photosession med Evelyn, bilder hamnar på deras myspace men jag kan ge en liiiiten preview.


You stay classy San Diego!

Kommentarer
Postat av: Linn

Oj, någon av de där grabbarna borde snagga sig. Jag får wwa-tjugohundrasex-flashbacks!

2010-04-12 @ 00:48:28
URL: http://linnlundholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0