caaarrrribaa!

Hej gullefjunisar!

Sven is back on track efter en kickasstrip till jönköping. Så nu ska jag vara asslame och dra av lite flashbacks.

Vi lallade iväg småsmåbarn i en liten golf på fredagseftermiddagen. Nyckelorden som kan beskriva färden var: Bajs, Pepp, Fingret, Värt.


 

Vi anlände till Huskvarna där sällskapet skildes åt, den heftiwgah indiepojken peppade musikal, medan de tre små flickorna vandrade med en fet köttbit upp för Huskvarnas backar. Det var grillparteay @ wille's som stod för kvällens aktiviteter. Vi var ceeepeemalplacerade! Ett tag i alla fall.. Det blev en sweet kväll, med efterhak @ tre små andra pojkars crib. vääärt. Danbanan tappade bort vår bilnyckelhhhöhöhööhnuhu. Vi köttade loss genom att kasta köttbitar på honom. Stackaren, han fick låna en annan bil och åka till Norrköping tidigt dagen därpå för att hämta reservnyckeln.grrr.

Så de tre flickorna lallade gärnet i Jönköping, ofräscha men söta ändå. Det peppades pancakes, wienerbreads, långpromenad och chill. 

       
"hei vi är turizter undt vi gillar solen"Sedan blev det ung kraft med historiens sämsta line-up. Hänget var kickasssweet dock. Sådant gillar vi! Grrrrrrrr^^
Bäst var Rhythm, no doubt my freakin mind. (jag ville ställa upp i real guitar-hero tävlingen och dra av smoke on water och knäcka alla hewftigah HCgrabbs med riffskillz. Men jag är geek.) Evelyn var råsöta, Mammuth=kjol, Räkan och Martina var snygga sidekickersnot, snygga, men inga sidekickss. De limmade i alla fall.. Kära nån. ÅHÅHÅHÅH Vi dansade med Liquid Jam, sedan Liquid Ham. sweet.. Räkan och jag freakade loss lite ett tag. Det var VÄRT. Obey spelade för sista gången, lite trist lix. Men det var gött att träffa folket igen!

Efter ett antal timmar av hak, konserter,en massa scenekidz, hcnördar, zoo, spacebarn, grind, ett tishinköp, lite käk, dryga lines, lite bajs och kära återseenden av massa duuudes'n dudettes, (btw så pallar jag inte med dessa scenekidzlol) så lämnade vi området för att traska hem till incestmannen Samuel. Färden var nice! Några moooningar, (rasmus rumpavtryck är kvar på bilrutanlolmums), James Bondwannabeism av Räkan och ninjasara, Samuel var för hård för oss andra. NICE
 
Anywaay vi peppade te och hade det allmänt trevligt. Nästa stopp blev återigen hos jocke, martin och johannes. Kära nån jag har blivit bra på namn. Där spelades det risk, Danbanan vann och fes. Karatekicki fick som oss andra spö. Sara var dryg och trött. Rasmus var knäpp, Jocke var cepetrött, Martina och Albin var åskådare , de gav sig ut på egna äventyrmums sen. De restrerande i lägenheten sov. typ.

Till sist tog vi oss hem till gardestrandarnas place. Jag kunde inte sova. Dan snarkar och fiser. Klockan var på tok för mycket.

Norrköping igen efter en trevlig trip, jag välkomnades av att mina föräldrar köpt en äckligt, stor, ny tv.

crap.

Nu ska jag till jobbet. Pepp på att leka med någon ikväll.

Over'n out. LOL

Buy-see-chair-ten

Kickasshej!

Mitt liv som hälsofreak började igår (självmord nästa tisdag tror jag), zOMG.. Räkan och Sven pensionärsjoggade ute i Vånga, inga kor men en häst. SWEET

Tomorrow ska Räkan, Martinabäbji, Danbanan och Svenwiththebildäck skrutta ned till bibelbältet. Ung Kraft, grillparteay, limmande för alla utom Sven, tehak, andra hak och ärr på hakor, står på schemat. MUMS.

Dessutom har jag insett att Martina och Dan ska haka för första gången. VÄRT. Alla vet ju redan hur det kommer att sluta.. Mohahahahah.. Jag känner mig som Jafar, har inte lika häftig mustasch dock.
 
I och med att klockan är så fantastisk mycket [ naaut ] drar jag av en kickass"dagens" (fast det blir morgonens^^), jag har förstått att det ingår i det här jobbet. Typ att arbeta suger.KyssmigNOT


Dagens sovmorgon: 06.00, Den normala Saran hade just somnat.

Dagens buss musik: Jag fick skjuts från landet. Men från stationen: Surburban Kids with Biblical Names

Dagens good feeling: Bajsa

Dagens bad feeling: Bajsnödig

Dagens väder: Kickasssssol

Dagens miss: Jag missade att knäa Jonatans ytterlår. vilket failure..

Dagens "Värt": Min spanskaröst är asssexig, tydligen (plus att Martin leker Hitch)

Dagens "Ovärt": Min svenskaröst är tydligen också sexig .__.

Dagens "Fett ovärt!": Det finns fortfarande brats.

Dagens outfit: Phett hård.

Dagens saknad: Karin i Californien, Tinaweenaboraatbikinaa är också på utflykt i staterna.  (värt dock så jag ska crascha hennes crib 2morroaaw)

Dagens låt: Rented Wrecks

Dagens låttext: I'm the stalker th funeral face that will follow you wherever you go^^

Dagens hat: LHC-fans

Dagens hat-låt: Vilken Rihannalåt som helst atm.

Dagens Yeah: pppppppeeeeeeppp inför imorgon!

Dagens Möh: Vi måste firra bil tills imorgon .__.

Dagens nedräkning 1: 10 månader till KENNY BEGINS PÅ BIO<333333 (nördfaktor12)

Dagens nedräkning 2: Martins körkort.

Dagens Jonatan: Jonatan Rosman

Dagens icke-lantis: Sara

Dagens lantis: Kristin (Martin är alltid lantisFTW)

Dagens goda gärning: Hälsade på Martin

Dagens själviska gärning: Bad Avni om biobiljett -igen^^

Dagens suck: Bratzx

Dagens garv: Jonatan

Dagens 2 fett sköna citat:
1. 2 sekundeer sedan:

Saradenklantiga rullar ut ur datorcirkeln på kunskapsgymnasiet: "JONATAAAN?"

Varpå benet på bordet flyger av, det hörs ett ringande klingande och ALLA bratzettor vänder sig om och kollar förbryllat upp, stirrar på den kristna utbölingen, Sara drar på ett phett smajl: "eeeh.. Hejlol"

Utifrån redaktion 3 hörs en röst: "'Är det Sara nu igen?!"

2. Olle i bilen

Olle: "såattee... Sara, när ska vi bli ihop då?
KerstinOllesmamma: "Men Olle, du kan ju vara lite mer romantisk!"

Dagens aaawwh: Kristin när hon vaknar. Puss.

HöhöhöhöhöhöLOLpå att dagens lista kommer innan dagen börjar. Grr. Jag har ju knappt umgåtts med Pingstarna än:(( Jag är dålig på det här.  Mähhh. Puss och slem från favoritsven.


Grrr

Om vi hade varit ett band...

..hade Alix haft flest groupies..
..hade David skött ljudet och spelat bas....
..Linn hade stått för skönsång och gitarr..
..hade Martina varit vår batterist...
..Kristin hade stått för BMgrowlet...
..jag, hade bidragit med min karisma.PUSSgodnatt, nu orkar jag inte med mig själv! MUMS
image4

Btw. Det hade varit så sjuuuukt sweet och swetttigt på våra kickassspelningar. ALLA hade skakat rumpa.


Wolli Bolli

Vår suger.

JA, det gör det. Man blir av med vintern, väntar ihärdigt på sommaren, och intalar sig själv "hmm solen lyser, equals varmt, ah! Jag skippar tröjan", vílket resulterar i förkylning, eller i mitt fall s.k sexig röst (vilken jag gärna hoppar) och målbrottsfasFTW.
Man köper glass (himmelsk gott, men SHIT, jag har märkt av kickassceepekalorierna♥, zOMG, beach08looken är död sedan 1994).
Det talas om vårkänslor, men vi har inget att göra med att limma på folk. Inte jag i alla fall. (och tjyven, här drar vi med oss folk.). Lauwl. Våren kan kyssa mig. FÖR INGEN ANNAN GÖR DET. Tack och lov.

 
Däremot, får man peppa lonka, soolen lyser lite extra. Sven får köpa nya glajjor. Och dela Ben&Jerryburk med snygggkompisar. Puss på det. Och man får fota, typ crewbilder:D VÄRT


image2image3

RSS 2.0