flugasurrar..surrsurrsurr

Jag känner att min hals är lustig och att mina ögon svider, förkylningstider? uh-ooooh

Inatt och idag har vi hängt i kyrkan, lite kick(ass)-off inför hösten, det var gött, bra bibelstudie, gött med bön, capture the flag med fantastisk kämparglöd, gött möte, bra samtal med Alex.. Det var gött liksom:) Efteråt så drog vi hem till mig, kollade på film, åt vattenmelon&popcorn, peppade massage och cluedo. Sjukt lattjo, CD, Dave & jag kom på delad 1a plats, Alicia&Benjamin råfnittrade. Hähähä..

Nej, nu ska jag krypa till kojs och peppa fantastisk läsning! 100 poäng till den som gissar rätt!


Do what you do best, kickass!


f.ö så var bilden i förra inlägget rågjord i paint från scratch till lol, kände att jag behövde tilllägga det.Over and out!

chicachic wowowowow


Tjingtjingluftballong innan så satt jag och lattjade runt på facebook..
På facebook kan man lägga till en massa konstiga saker, bla areyouintrestedlol etc. Denna funktion har jag under en tidigare fas i mitt liv lagt till. Ojojooj bekräftelsesara liksom.  Men här kommer det roliga!
Jag tryckte på browsefuktionen och vips dök  det upp en massa bekrtäftamigmän. HAHA, så jag rå"skip"ade det mesta, tryckte väl yes på något, och hör och häpna! Vips så hade man en "match" som dessutom skickar meddelande "hej snygging, msna lite?;D"

HA-HA-HA-HA

Vad gör Sara då? Ja det vet ni ju redan! Lägger till den ont anande grabben, som efter att ha föreslagit Truth/Dare (vilket jag går med på såklart) även påpekar att han sitter i endast handduk. Och naturligtvis kommer första frågan: Vad har du på dig?


det självklara svaret: Sjukt snygga kläder som kommer att sitta på sjukt länge.

Seriöst?! Jag trodde inte att folk var så dumma i huvudet att de faktiskt tror att sådant funkar..Gårdagens ihopknep, vilken ni ska kritisera. Tack!


Nej! Nu ska jag kääka!

z=4-3i, Im(4-3i)=3i, |z|=5

Idag har jag inte haft nåfra föreläsningar=perfekt tid för att plugga in det komplexa talplanet, i, z, |z|, zkonjugatet osv..

Men! Jag har varit alldeles för slö, vilket resulterade i denna som jag knåpade ihop med hjälp av http://www.yearbookyourself.com/ och photoshop, orkade dock inte vara så noggrann..I alla fall, Linn Lundholm från 50-talet till 2000-talet. Vad är det man brukar säga? Allt klär en skönhet?

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv, ignorera träningsvärken, plugga lite matte (det jag nämnde tidigare om det inte framgick) och sedan dra till cellgruppen. Funderar på att slänga ihop något till fikat..

Tjing!!

under ombyggnad

Hej! Nu kommer allt att se råknasigt ut, men jag har tagit på mig arbetshandskarna för att få till en ny design på det här lilla stället.. Så håll till godo! Och kom gärna med förslag på sådant som känns "sarigt"..


piis

lololol

Nu är det så här va.. Att det här inlägget skrevs lördagen den 23e aug, men mitt internet har någon form utav en sjukdom, så jag publicerar det nu, två dagar senare, hä-hä-hä, so here it goes!


Jag sitter här och småmyser/småfryser. Ganska gött, jag är så sjukt seg i hela kroppen atm, efter två dagars arbete, som har varit fantastiskt gött!! Restore "var ää de're ståår?", aka ungdomarna i pingst, fick ett kanonområde på gamla torget. Där det arrades Sumo-brottning och backklättring nu under augustifesten, som för övrigt är hur lökig som helst, hahaha.

I alla fall, det var kalaskul, så pass kul att man liksom förtränger att det är slitsamt -tills det är över, och det blir tyst. För då kommer all matthet på en och samma gång (Per Gessle varning?).

F.ö så hängde Linn och jag lite i mitt hem häromdagen, torsdag för att vara exakt. Under tiden då jag, som ofta, fotograferar hennes nyinköpta plagg, hör vi ett skrik. ltie utav ett vrål kanske.. Det var min kära, söta lillebroder som hoppade studsmatta och bröt ena tån. Stackarsstackars. Den var supersned, helt sjukt var det! Men jag har ingen rolig bild, jodå! Jag frågade om jag fick ta kort på den, det första jag gjorde. Lite okänsligt kanske, men den var häftig! Hhähää min familj är okänslig med, det första min far säger är "jaaa du, nu blir det ingen mer hockey för dig, nu är det kört!" Varpå min kära broder bryter ihop. (däremot klämde paapz till med ett "åh David, kom till pappa!", lite gulligt i alla fall)


oouups

Hähähäj. Idag har jag åkt runt en del med min kära syster. Utanför biblioteket här i Jerusalem råkade vi nästan köra på en cyklist, i stundens hetta då denne vinglar till skriker jag

"TINA vi körde nästan på Emi Svanängen!"

Vilket visade sig stämma, han stannade till och hälsade på Tina som förunderligt nog känner hela gripande trallSverige, jag blev blott 14 år igen och kvittrade på hur duktig han är. Lol. Bittra öde.

åh Linn, jag har något mer att berätta^^ inte så särskilt häftigt. Men tja, påminn mig! :)

Nu ska jag lyssna på Loney, Dead, oj, oh dear, jag menar ju Dear -han dog ju inte.


Puss

sweet(t)

Tjingtjing!

Sjukt lång tid sedan sist, men jag har varit en aktiv kvinna (lol?) och haft andra saker för mig:)
Jag är i Jönköping nu, det var inte riktigt meningen att åka hit, men min mörka sida, impulsiviteten, tog över. Har hängt här sedan i tisdags, riktigt gött! Lyckades klämma in lite hak igår, det var sweet. Vankas hemfärd imorgon dock, lite trist kanske då jag verkligen känner hur jag kan slappna av här. Och allt detta OS-tittande som jag har hunnit med har inspirerat mig. Jag menar, om fyra år är nästa OS, fatta vad peppat att få lira volleyboll där. Så, jag har blivit astaggad till att träna, hårdare och mer fokuserat, jag känner att glädjen till att spela även har kommit tillbaka. Halleluja!

 I alla fall, imorse så gick jag och  min lilla (men ack så långa) broder iväg för att inhandla frukost vilken avnjöts i det lilla solsken vi hade, på en parkbänk i lasarettsparken. När jag väl sitter där och dricker lite av min juice ser jag hur vi  parken får sällskap av en äldre man med alkoholmissbruk. Det högg till i hjärtat liksom, jag ville så gärna bara gå bort till honom, ge honom en klapp på axeln och sedan bjuda honom på en ordentlig frukost. Men idag var jag feg. Skitafeg. Och ständigt fick jag liknelsen om den Barmhärtige SamItariten, och jag blev så sjukt frustrerad över min feghet.

Nej, nästa gång, då ska jag inte sitta kvar och fegsvettas. Jag ska inte vara en feg, geekig, kristen som dömer eller bara tycker synd om folk, nej, jag ska vara en lärjunge som älskar, och handlar. För då blir allt kickass!
Nonepiiis från Gardestand's crib!

Catch UpVikten av att ha en bästa vän

Hej, jag är hemma igen.

RSS 2.0