beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep


Allt jag behöver nu, är förbön

Måndag, ny vecka, nystart, pånyttfödelse..

Jag tänker typ så här.. att jag ska byta lite inriktning här på bloggen.
Typ bilder med någon liten text till. (Har börjat mitt nya liv som kortfattad, det vankas nog självmord på det med, som med det hurtiga, suck). Låt mig likna det med att bloggen blir frälst, pånyttfödd. Vilket alla borde bli!

Anyway, jag ska fota mera och bättre. So here it goes; mina bilder, mina känslor.


Múm - Grasi Vaxin Göng
från albumet Loksins Erum Við Engin

(Finns även som Green Grass of Tunnel från albumet Finally We Are No One)

En låt som gör min rastlösa själ lugn.

*paRtyGirrrrl*

Hey dudes!
19 juni.. hmm Sara-dagen kanske? Ja, tydligen. Namnsdag, och hur firas denna?!
Jo..

ENSAMT, med en tvättmaskin, "okej" tänker ni och lyfter på ögonbrynen.
Jag har tvättat idag, massor, och städat. Massor. Och suttit vid min dator, nästan massor.
Mitt f.d backinthedays favoritspel Betapet fick sig ett kärt återbesök (jag vann, woho! ordförrådet sviker mig aldrig, kickass!)
Sedan kom min broder i herren Jonatan förbi, vi drog till Coop, firrade massor av onyttigheter, kom tillbaka till huset. Och vad hade gömt sig i källaren?!! Jo fyra dundersöta pojkar i glasögon, varav tre utan glas.

Det arrades alltså filmkväll med Fredrik+tre pals, Jonatan och Duden med långt hår (aka namnsdagsbarnet).
Battle of England var först ut, blev dessvärre utbytt mot Hamburger Hill, krigsfilm med snygga soldater i Ray-Bansglajjor, underbara frisyrer och fantastiska kroppar (okej, last part was a joke. hähähähä)

Därefter drog jag, hör och häpna, UT med de fräscha små (indie)pojkarna, destinationen var Hugos, där vi dansade runt en sväng, hade det allmänt gött, satt och pratade, varpå Fredrik fick ett samtal och vi var tvugna att dra. Men ändå, mina moves var i klass med John Travoltas. Paris Hilton, släng dig i väggen, SarathePartyprinsessa is here! (lol)
F.ö avskyr jag musik som inte är riktig musik. Jag orkar inte argumentera över det, men jag vet hur jag tänker, och hur det känns. Här, i hjärtat^^ (HAHAHAHHA)

När jag återkom till min tomma villa var den ändå inte tom. Jonatan satt och roade sig i källaren. Så vi kickade igång ännu en dudefilm. Datemovie, den jag fick av min fantastiska Räka från staterna. Jag ska inte ljuga, humornivån är likamed övertrött och vidrig. Men vad var inte vi vid den här tiden? Anyway, nu har brodern åkt hem, jag har tänt ljus på mitt rum och den underbare Gud som jag har gett mitt liv till ska få tala lite genom sin bok. Så tja..

Saradagen är över. tack&lov

btw.ett fantastiskt post-rock band, vilket jag har lyssnat på under år och dar, utan att ta reda på vad de heter (failure dude) har fått min tid idag, jag tog reda på vad det hette, firrade lite mer av dem (fyra plattor, mums) och njöt. Då jag var ensam, under typ hela dagen. Funderar på att tipsa om det. Men ni som känner mig väl vet hur jag är med musiken.. hähä, jag tipsar nog irl om det. Värt
(;

sara en somrig dagbroderjonatan och snygglinn

1.en somrigare pratsam Sara 2.Snygglinn för att hon är snygg och skickar bra sms 3.Snygglinn igen och Broder Jonatan a la folkparken 4. Räkan framför Norrköpings nattliga köttmarknads-saluhall

Götet anropar!

Halluu dudes.

SaraLinn&Karin är mitt i Göteborgstripen och jag måste säga att det är sweet.
Dessvärre influeras jag sjukt mycket av de små flickorna.
For example, mina inköp går helt över de kristna "levinteförmammongränser" som jag satt upp i mitt huvud. Igår råfyndade jag ett par kalassnygga svarta chinos, de var ett par cheapisar (kändes ändå lite trist att fynda dem på Weekday, hoppades mer på en liten oupptäckt affär i en gränd med någon snygg HCgrabb bakom disken med snygga armar som mer än gärna hade assisterat mig i storleksdjungeln)
Jag har även kommit över två fräscha tishor, en (ursäkta mig dudes) bysthållare (parentes2 som jag råkade köpa fel size av, för liten uh-oh). Okej, det var inte så fantastiskt mycket.. hiihi, men däremot har det provats mängder med plagg:))

Nu sitter jag här på golvet i det "stora rummet" , Mack (eller som jag kallar honom, Macbook, Macintosh, iMac, Mackie, sMacketc), den fåraktiga hunden ligger här brevid och breder ut sig. Hihi, han drömmer med, så han ligger och sparkar... Man, jag saknar min hund. Kära nån.. Men han slickas inte överdrivet mycket, eller drar sig konstant till människors skrev.

Ikväll har vi återigen sett på film, En Ung Jane Austen, jag insåg precis att jag gärna hade sett ett djupare drama, eller en sjukt häftig skräckfilm. Efteråt blev det lite dreglande över Project Runway, typ, "hej syskills, material och tid, come to mama!" Sedan blev Linn överlycklig då Sex and the City drog igång. Och återigen blev jag jämförd med Samantha, förutom snoppmanin så kan vi nog ha något gemensamt, sant. (typ som när alla råtjejjerna sitter och lallar om en film, undrar förvånat hur hon kan ha missat den, varpå hon iskallt svarar "chic-film", gööött!)

Det jag uppskattat mycket av att haka här i Götet är att det har gett mig lite perspektiv på grejjor, vilket jag gillar. Linn och jag har även haft givande nattliga samtal gällande tro, och sådant som verkligen ger livet mening (enligt mig då, ofc,Gud.. ) Jag är så otroligt tacksam över att kunna prata om min tro med en så sjukt god vän som förstår och går igenom samma sak och har en likadan tro. Det känns så underskattat med.. Jag borde uppskatta mina pals mer. Jag vet att ni läser det här; så miljoners tack, och förlåt för att jag missar att säga det när vi umgås.

Nu ska jag släcka häromkring, undvika den stora hunden (som fortfarande ser ut som ett jättelamm), krama på mina små flickor och sova. Imorgon ska jag ha mascara, hahahaha, och så vill jag färga Linns hår, och se till att Karin klipper sitt. Told you att jag hade blivit tjejjigare.

For the record, att byta till min moders jungfrunamn känns sjukt aktuellt; Sara Bradford, det funkar så bra att jag vill sjunga. Vilket jag lovar att jag inte ska.

Over and out! Do what you do best, be yourself and listen to kickasssmusic!

Hönö

Var hälsad!

Atm lattjar jag omkring på Hönö. Och det är GÖÖÖÖTT!
Har funnit mig ett litet gäng att hänga med och allt står bra till. :)
Igår spanades det in tre mindre frikyrkocelebs i det fina tältet, IdolLOLfelicia, Saving Blue-nissesångaren och kickasssnygghäftigaImmanuElclaes. Efter nattmötet och en sjukt bra predikan gick vi en sväng i regnet, styrde kosan mot Betel, där vi senare fixade en bil och tog oss till Nimbus, kära nån. Det är så sjukt mycket folk överallt. Men gött ändå:) När Nimbus stängde tog vi oss tillbaka till Hönö, gick i regnet till en random husvagn där vi hängde till ~04.30 = TRÖTTSARA

Linnea och jag fick sedan cykla i ösregn tillbaka till deras vagn där vi slocknade, blöta, lite halvfrusna och nöjda. (Vi hade ju trots allt haft en kanonnatt och fått bullar då Aleks öppnade vid 3, sweeet!

Nu regnar det lite smått igen.. Jag ska dra ned till tjejerna, för att sedan peppa lite second hand, det blir fint! Det småduggar. Och jag är nyklippt. Mina skor är råååblöta. Och står utanför! UH-OH

Åhw, vi drog ut till hoppberget/hoppklippan vad den nu kallas. Det var sjukt många STORA brännmaneter i vattnet, töntig som jag är lyckades jag bli träffad, resulterade i ett stort lila märke på magen med vita prickar. Jag tackar Gud för att det inte gjorde ont. (Plus att det är borta nu, phew)

Men det är fint här, jag saknar folk. Och allt är väl. Puss på det.


hähhähäHÄJJ!

Yaahelloo!

Igår rengjorde jag bilarna, det var lite carwashinbikinifeeling HAHAHAHA

Idag rengjorde jag min tank till motorcykeln. Kära nån. Jag känner mig som en motorbrud! Uschushcueschhcshsh

F.ö fyller min lilla broder 15 idag! Grattis till moppen, den fantastiska sången och det kickasshäftiga kortet typ!
För jag har inte köpt present. -än. hähähähä

Igår lallade vi @ karlströmmarnas crib. Först var några boys där från något gayband, typ intohomo eller något. lol.
Eddie var med där. Väääärt. MEN VAD SEGT! uääk. (Dessutom bjöds det på två sjukt lustiga kladdkakor, värre får man leta efter!)

Så när emobandet drog så blev vi fyllda av glädje igen och kaos bröt ut i köket, det flög flaskor, spelades på gitarrer och dansades runt som jag vet inte vad.. Men kuul var det! Efter en trip till coop hade vi laddat upp med chips, dip, läsk och vindruvor inför den fantastiska Risk-matchen. SOM TOG EVIGHETER. In mot småtimmarna och ett nervkittlande slag blev jag elimenerad (inte bitter någonstans, jag hade ju dödat virre+att simon gjorde det på ett snyggt sätt), varpå Dan och Simon slåss om världen. Det tog lång tidlol.

Sedan såg jag och Simon på The Time Machine, typ okej. Fast den var rätt så kickasskass. 06,45 klev jag upp för att cykla hem och fira pubertetspojken.

Nu ska det lallas nedåt stan, firra present och träffa Martinababy<3 det blir fint.

Jag behöver hänga med någon på Hönö. Anyone som vill hänga med? Vi drar typ fredag, har sovplats och bilplats. Jag behöver en lekkamrat förutom Jesus.

Hej då kids. Jag älskar er!

HAHAHAHAHA LOL LOLOLOL på att skriva sådär
LOL
Skit ner er! <33333

RSS 2.0