Ett nattligt besök hos polisen

Sara the ligist har gjort det igen!!! MUMS!
~03,30 lördag morgon, så hakar hon hos polisen
AMAGAAAADD

-så här lyder storyn-


Det var fredag afton, Sara och Dudsen hade hakat, Risklattjande och tre filmer (Tenacious D, Number 23 och Snakes on a Plane), när Number 23 tar sin vändning går Viktor till bussen. Och glömmer att stänga grinden, varpå Saras hund, aka, Tiko, rymmer. Utan att vi andra märker det.. Ett antal timmar senare, då Snakes on a plane tagit slut. Upptäcker Sara till sin fasa att hunden är borta.. Typ Uh-oh...

02,40 ringer Sara till polisen, efter att ha letat runt som en galning med hjälp av sina pals i hela gripande Lagerlunda.
Efter att sedan behövt ringa två gånger till, blivit vidarekopplad, pratat med typ 8 olika poliser, ha ringt hem till en oskyldig familj mitt i natten, oroat sig som as och ringt sin mor, så får Sara äntligen tag i en polis som har hundtönten. Tiden är drygt 03,15..

Sedan spruttar vi iväg på två små mopeder (häftiga kidsloool) till polisstationen, Sara plingar på i nattreceptionen kliver in..

"eeeum, Hej! Jag skulle hämta min hund" säger Sara smått nervöst.
"Det är försent" Säger polismannen bestämt, han fortsätter
"Vi har ätit upp honom"

Varpå de två polismännen börjar asgarva.

PUSS PÅ DET.

De hade även skämt bort hunden så fantastiskt. Gött ändå:)))

Sedan följde hela lördagen av att jag hakade hemma, med hunden och min kamera.. Lattjade fortfarande FF så det blev asvärd mat á la Canada.

Kvällen spenderades med Linn, Carrie, Lena, Samantha, Miranda ocheeeh.. Jag glömde bort vad den sista tjejen hette. ooups..JA, vi var på Sex and the City, vissa tjejer hulkade, sjuukt patetiskt. Värt ändå^^ looool
Sedan hittade jag även ett sjukt gammalt objektivt, styrs endast manuellt, VÄÄRT, så jag inveg det genom att fota.. ehh.. mitt hak, vilket var jag, min kamera och min hund. (för övrigt ser kollaget sjukt mycket bättre ut i feeet size. så om någon vill ha ~20 egololposebilder på moroten är det bara att hojta till. Hahah)

Det var min lördag det.. phettt konstig. Värt nattligt äventyr. sjukt långt inlägg. hähähäh

Over'n out, nu är det söndag och jag ska ut och lattja!!

"Flamman"


På senaste tid har jag fastnat för att göra småmysiga kollage där jag måste ha en kickassbakgrund..
Idag lekte jag med Viktor, det resulterade i det här. Den troligtvis mest sjuka förändringen i Saras kickasshårhistoria. HÄHÄHÄ Jag tänker dock att det blir brunt snart igen.. För jag var mer sweet och dudig då. ^^Före & Efter

MUMS naaaaauuuuut, jag tänker... att eeh, all the young dudes, dvs.ni, kan ju få yttra edra åsikter^^

Ein historisk dauwgh

Hallåååhallå, Sara med den H.A i sitt anus här!


Ikväll var jag på bio med turturduvorna lisa&jonatan, kära nån, jag skriver till och med ihop deras namn! OMGOMGOMGOMG!!!! The Happening så sjukt ovärd film. Hähähä, mina biopals kröp ihop och sluskade sig lite, eller jag skriver att de gjorde det, lite mer action så att säga.. hähähähångelvarning^^.. Jag satt mest och HÖROCHHÄPNA!!! ÅT GODIS!! ((Jadå! Idag avslutades godislöftet! Däremot kommer jag ändå att hålla låg profil vad det gäller godis. Jag tänker typ "okej Sara, nu gör du såhär, att du ser till att du inte blir beroende av någontingetc" (förutom typ Gud och viktiga grejjor, sötsaker=inte så viktigt). Men jag är åter en godisätande människa..)) Filmen var i alla fall inte gå-på-bio-sevärd. Typ 2 av 5 Kickass. Alltså precis godkänd.

OCH!! Guess what! Idag så hände det. Jag körde MOPED, whallaajallajagskiternerminbralla! Det var illegalt, gick fort och så skjutsade jag Lisa. Det var sweeeeeeeeeeet! Första gången ever, jag känner mig som pånyttfödd! Dudes, peppen på MC-kortet är hög! Jag menar, kära nån, om man är kickass på mopedkörande så.. tja.. VÄRT.


Jag tänkte även knyta an till mitt förra sentimentala inlägg. Kära nån, jag har så underbart fina vänner.. Tack.. verkligen! Det ska även understrykas att "hittasaramissionpossible", mitt nya projekt går skitabra, jag tog med mig mina häftiga pals Jesus and The Almighty and den HA. Jag hade aldrig kommit så långt som jag gjort hittills utan dem. Efter mycket bön, bibel och hak så går det sjukt bra. Great success!

Därav ger jag er bildserien "saraharfunnitsitträttajagigen" en småegocentrisk indiepopgympahcwannabeglajjtönt med ett lyckligt hjärta! Feel free to vote for your favorite! Och de länder som fuskar och röstar på varandra får smisk! (allvarsamt, rösta! 2,4,6,8,och 12 p ska delas ut från varje gripande besökare)


Jajustdet. Jag har även haft besök i veckan. Lol, det var okej. Hähähähähähhä
Och ikväll så sa Olle "vi åker till Nyhem", jag tar det som ett ja, plus att wrestling just kickade igång på winamp, det måste vara ett tecken!! hahhahaha

Over'n out, kickassetc. Mums
Jag bjuder även på en modellbild på Jonatan. häähäh, jag har en hypotes, att Jonatan är ett kidnappat italienskt barn.


juni - och ett långt inlägg med jobbiga tankar

Hej barn, det är juni. Jag tänker direkt på Juno.. Jag gillar Juno, hon är typ.. mysig.. Och tja, jag orkar inte gå vidare med det, men det kommer nog en annan gång:))) (då jag peppar som as)

Tyvärr kommer detta inlägg att vara ett sådant inlägg som är till grund till att jag hatar bloggvärlden, därav hyser jag en jobbig feeling mot mig själv. Men jag tänker att de som läser det här antingen känner mig, och de får leva med att jag spyr ut tankar som jag ändå är tönt nog till att lägga ut här. Jag borde väl inte ursäkta mig själv, men ändå. Tack och puss, läs vidare om ni orkar.

Anyways.. Jag sitter och liksom.. känner, känner efter.. Känner vad Gud vill med mig, och hur jag ser på mig och andra.. Och jag känner att jag är en sjukt dålig person, sämst på att tajma (visserligen inte choklad/kladdkakor), sämst på att kunna bearbeta jobbiga saker utan att skämta bort det, sämst på att peppa vissa saker som jag borde peppa och sämst på att vara just det jag vill vara just nu. Mig själv.

Det är konstigt ändå.. Att det är så jag känner..

Den känsla som jag vill förmedla är liksom.. alltid typ glädje, lycka och fett med pepp.. Men det blir så svårt ändå.. och frustrerande.. Jag känner mig själv, tackochlov. Men det är därför jag blir så galet lack på mig själv när jag helt plötsligt inte känner igen mig.. Under de senaste dagarna så vill jag väl bara bajsa på mig själv. Och sedan återgå till att vara den jag verkligen är. Och känna att det är phett okej och att jag bara kan få älska alla.

Samtidigt lackar jag även på förväntningar, I guess that I'm suffering from some kind of prestationsångest. Kind of a lot. (
(LOOOOOOOOL alltså, jag orkar inte med det här, att jag ändå inte kan vara seriös när det gäller mig själv. Det jag tänker är liksom "okej, så folk typ läser det här och suckar åt att jag är ännu en av dem som måste tycka synd om sig självetc, eller måste skriva så sjukt långt om sina issuesblablalba" lololol, varför?! För att behaga den som läser? I assume. suck)

För att återgå till vad jag känner. Jag känner att min självkänsla är sweet men mitt självförtroende är lika med anus i princip.  Eller snarare att det är det sätt som jag ser mig själv med som är så illa.. så är det nog.suck.. Jag gjorde något jag inte borde ha gjort, mot mig själv just. There I said it. Linn vet nog vad det är. förlåt. Och än en gång handlade hela inlägget om mig. Men whatever. Det är min blogg(lol?), mina tankar, mina gripande fingrar som lattjar, I guess att det här inlägget är till mig med. För jag orkar inte föra dagbok etc. Allt jag behöver är en kram..
None
För att den riktiga Saran verkar ha tagit semester

lol

f.ö skrevs ordet "jag" tretton gånger i förra inlägget. Ego much? .__.

Maaaaat

AMAGAAADD! Fastan är över. Holy shamole guacamole!

Jag måste ha inlett mitt "ätande" på det bästa sättet ever! Linn länkade till en helt fantastisk sida och tja, det var nog den bästa aptitretaren någonsin. SWEEEET... Sedan hade jag 60 gripande töntar att kolla igenom, ett antal nya kommentarer, tack folket. Anyway, det tog lång tid. Jag höll i princip ned Page Down och überbläddrade..^^ hhähähä

Kära nån så sjukt det har varit..

Nu ska jag ta tåget till Linköping, springa in på ett litet möte, ta tåget hem.. Springa till årets match, sedan jobba och lattja.. Gött ändå. Imorgon ska jag titta in till det nya jobbet. Kickassgött! Jag hoppas dock att det inte är ren telefonterrorism.. Jag tänker nog ändå ha långklänning och turban och fejkskägg någongång när jag jobbar, bara för att verkligen leva mig in i det..grrrrr

atm. Redemption med August Burns Red, gotta take a small dump, V6-tuggumi, skön tisha plus något femenina shorts, nästan frisk, osminkad, aspeppad, någothalvstressad, singel, råtöntig, sommarledig och allmänt kickass.

Over'n outlalalala

(btw, jag har slagit rekord i att vara patetisk tjej, och jag skäms så fantastiskt över det. Alltså, jag har  verkligen varit sjukt onödig och har precis sådan jag har fasat för att vara. Rehab nästa, jag ber om ursäkt till er som läser och anar.. sorry..)

RSS 2.0