Dagen Linn

Kickassetc. Sven is back on the spårvagnstrack! Alltså hemma igen. Mums


Idag är dagen Linns, och idag firar vi Linn. För hon är häftig och snygg och hos henne är man trygg och underbar (Patrik IsakssonVarning?) Anyways, HURRAHURRAHURRA Linn fyllde år idag, eller praktiskt sett igår, men det är fortfarande torsdag i mitt sinne. grr..
'
Det var sweeeet att lalla in i hennes lägenhet imorse.. :) Gratttiss!!! hähähä.. Sedan kickade vi andra ned på stan en sväng, för att ta en häftig cykeltur out to the outback för att ta årets första bad! Inte ett töntigt dopp, utan ett riktigt badhäng. Det var riktigt fint. Mer sådant liksom.. Kvällen blev ännu en runda till stadens supermarknadlol. Gött ändå då alla butiker rear som töntar. Därefter hade vi ett gött hak en mi casa. Film, chips och popcorn, snåla brudar och geekig film. japp. Kära nån, jag listar ju alltid vad jag gör.. omg vad trist.

För att nu tänka att det är fredag.. Såå... Ikväll blir det kickassspelning i Linköping. Blir gött att träffa några dudes igen.
HAHAHA lista igen. Slå mig, snälla.

over and out. nu ska jag spoona Martina.

snörvel

Hallu alla små cup-cakes out there... Jönköping calling, yes, I just wanna *host**snörvel*, tell you guys that I'll*snörvel* be home by Tuesday or Wednesday. Snörvel

Jag har blivit nedsmittad av Linn. Kära nån så smittad jag har blivit. Min trip till Jönköping som inleddes igår har hittills inneburit följande:

Städ hos ParTina, Kickassskonserter, mathäng, följt av världens skönaste kille Johannes, som på vägen hem ser en fontän och skriker "FONTÄN! ÅH! BADAAA!" Varpå han slänger sig i fontänen, simmar runt, leker som en 4a-åring, och avslutar med bomben Mer spontanitet åt folket tack! Sedan blev det ett litet efterhäng med the gang. Fläkten Andedräkten (The Breeze The Breath) de sköna grabbsen från "schälleffte", and the other huskvarnacrew etc. Jag lyckades ta mig in i en bil och komma tillbaka in till staden, då jag istället för att vanka hem, fick trippa iväg till någon mysig krog, fint slinka in och se allmänt mogen ut. Därefter åkte vi hem, varpå Olof och jag drog iväg med bilen för att köra fantastiskt snabbt downhills. Det var gött! Nu ska jag eeeeh, äta frukost med los gardestrandares, först jag jag däremot morgonbajsa! Sweeeeet!! Puss och slem hähähähä

A kickass cake, for all the sweet dudes out there

"Martina, man ser din klyfta"
"JAG VET!! TA KORT!"


hej barn. Jag älskar inte firefox. Mitt lösenord till min bilddagbok hade sparats. Så jag blev tydligen ninjad -enligt alla människor som konstant frågar mig på msn. JA JAG FASTAR FORTFARANDE, NEJ JAG BAD INTE ALEXANDER LÄGG UPP NÅGOT, JA ALEX NINJADE MIG, NEJ JAG HAR INGEN POJKVÄN!


För att göra det klart för alla^^ hähähä (jag avskyr min patetiska framtoning "åh, jag har sådana bdbissueslalalla", suck)

F.ö gjorde martina och jag en kickassskladdkaka. jag passade på att dekorera denna, sjukt god. Me like. Vi gjorde även kickasschokladisbollar.. Däremot är inte jag den enda som gillar dekorationer, min äldre bror, äcklet aka Toshi, aka Thomas, passade även på att dekorera denna med vad han kallade för kickasspenislol och kickassballs. Jaha liksom.. SUCK..

Det blev i alla fall en kväll med Alix, Martina, chocolatekickassballs and cake. Popcorn, Transformers<33 fisar och rapar. Mums! Sjukt värd kväll! (förutom Kelly Clarkssondelarna)

Kickassetc nu ska jag plugga och lalla pwd. Sweet

pirr i magen

Hejsan alla mina små fiskfjun!

Saratheshallowone och johannaspanaren har vaknat till liv!! AMAGGAAADD IT'S ALIVEE!!!! Hankypanky

Det var en gång en fin buss, knappt till hälften full, dock med ett gäng fjortisar(MUMS!!) och två allmänt sunkiga tjejjer. Destinationen var Göteborg, Liseberg, adrenalinkickar AB.jodåsåatte lördagen spenderades i de svischande åkattraktionerna. Johanna och jag sidekickade med två blonda pojkar. (och fy vad jag hoppades att inga trodde att vi var dubbelpar som gick runt för att sedan hångla gärnet i  sagoslottet, det hade  varit dödenURKeuweuweuwblääspottochanus

Peppen var hög! Men Liseberg, mina kära vänner, var ändå lätt deprimerande.

Allt kändes mesigt, wowfaktorn var som bortblåst, amagaddI'mdyingkänslan kom inte fram, det enda hysteriskt nervkittlande var när vi skrek "I CAN SEE THE LIGHT! JESUS, I'M COMING!!!" på den långa branta vägen upp för träkreationen balder och fick in den rätta nu kommer jag till himlenfeelingen. Efter några timmar, många underraskande åk, ett kärt återseende, lite lätt illamående (som jag aldrig känt förut, shitman jag börjar känna av lederna *knak*), och en fin lunch så vandrade jag och johanna omkring vid hedersplatsen, vi beundrade alla dessa hand- och fotavtryck och de vackra fontänerna.. de söta blommorna och passande musiken.. OMG. LOL 60 år much? Maan, jag saknade mitt inre crazychild. Jag menar, vi diskuterade det fina vädret! SUCK.. Det enda barnsliga som fanns var typ min stora foodbaby<33

För att istället känna oss unga, fräscha och galna, vilket vi borde vara,höhö.. Så började vi, håll i hatten, att poängsätta grabbar! Muuuuums!! Typ världens ytligaste, kanske roligaste, underhållning som finns på platser där man köar i 20 minuter för att sedan åka i 30 sekunder, och därefter vandra vidare för att återigen köa etc.

skalan gick från 1 till 10, åldern 16-25 bedömdes,okej, de som såg ut att vara i den åldersklassen.. And it was SWEEET! Var man en etta så hade Gud troligtvis straffat denna med evig fulhet, 5 var okejsnygg, under 5 var man inte okejsnygg, 6=typ snygg, 7 var grr ser snyggsnygg ut, 8 uhlalalaa typ hej HOTBABE, 9 var AAHMA G! You're hothothothothotmarry me, 10 var hejjagdörduärheltsanslöstsnyggetc.Shitmanjagbrännermigsåhettt!

Vi var kräsna och som pånyttfödda trettonåringar. Men hittade 8or och 9or, typ heaven! greeat successLOL Alltså, jag har nog inte varit så patetisk sedan jag var 12, eller tja, nej, jag har aldrig i hela mitt liv varit så patetisk.. hhöhöhöhööh.. Vi mötte snygga dudes, nickade i samförstånd, poängsatte (bör noteras att vi satte samma poäng, och spanade in precis samma grabbs). hehehhee jag har då aldrig spanat så illa mycket som i helgen. grrr...Detta patetiska liv har under söndagen fortsatt genom att jag råkade döda en massa tid till Gossip Girl-maran på femman. Typ hej kom och döda mig. Thank God it's monday, och att denna sjuka sida dog ut runt midnatt.. pustochstön.

Det kanske kommer upp någon häftig bild. Man vet aldrig, vi var snyggast i spegelhuset.

Som summering av dagen, vi var typ 12 och 60 år gamla, snittar alltså 36 år, lämpligt med tanke på min foodbaby..

Nej, nu ska jag nog gå och nattbajsa lite, för att sedan sova, kära nån.

bajsibajsipuss och slem!
Hand på bakenmums...

image24


typ händigtjejj_90

Idag har kreativt projekt #3 inletts.
Det har borrats och skruvats, spacklats, slipats, dammsugitslol, lattjats och målats!! (till sjukt hög musik, great success etc.) parentes2Jag har även århundradets snyggast brallz på mig, med en hand på baken, nice!slutpåparentes2

Jag har alltså inlett ännu ett kickassprojekt, känns sweet. Me like när far och lillebror drar till sjöss..
Detta innebär att det endast är kickasssninjan med jediskillz, utrikeskan och äcklet kvar @ the brauwkansson's residens. SWEET!

I och med att jag är smått sällskapssjuk så tänker jag att alla får komma hem till mig på målaomparteay, typ kickasshak som blir sjukt värda. Naturligtvis ska det även möbleras om och bli typ sjukt mycket mysigare än innan. Me like! Huah!

Och invigningsparty med invignings cup-cakes känns pretty givet. Peppen är hööög!

Over'n out, KICKASSlalalalala idag trodde en etta att jag raggade på honomLOLOLOL surt för honom! He wish liksom! hehehehe

Haaaja!

God afton duudes!!

Jag är sjukligt lycklig atm. Efter en genomgång av mitt schema under de tre närmsta veckorna har jag konstaterat att jag endast har föjlande lektioner kvar:

  • 4 st. Basgrupper á 30 min, alltså totalt 2 timmar av asgarv.
  • 2 st religionB-seminarier, där min uppgift är att lyssna på en massa kickassgrupper lalla om kvinnosyner etc. Samt själv ha ett föredrag á 10 min om detta.
  • 1 st Matte D lektion, där jag och unge hongkong ska redovisa våran häftiga, nervkittlande uppgift under 15 min. Och sedan dra sig igenom 2 andras redovisningar.

Alltså.. LOL TRE VECKOR??!?!?! Och totalt typ.. 5 timmar av lektioner??!?!?!?! Shitman.

Och de uppgifter jag har kvar är:

  • Skriv en artikelserie om valfritt ämne inom religionlalalla (max 5 sidor, radavstånd 1½). Typ MUMS, här har vi tjejjen som lattjar med Gud 24/7. Sweet..
  • Gör en projektplan för projektarbetet.. Typ valångest. Men jag peppar fotoutställning..

ALLTSÅ, har jag typ världens schlappaste sched ever! zOMG! Vilket innebär att jag kommer att befinna mig på beachplanerna och eeh, måla om mitt rum, starting tomorraaaw. för jag har typ familjefritt. Okej, min engelskbrytande mor kommer att vara hemma med mig. Men ändå. Paradise! Filmmara anyone? Jag peppar Matrix treologin ochee, typ alla bournefilmer, 300 skulle vara sweet att se..

Helgen har varit helvärd! Norrköpingscrew'et peppade Linköping för hela slanten igår, dessvärre inte skylten den här gången, utan någon sweet festival vid namn "one way", me like the idea of the whole thing, men det var gaaaaaaaaaanska segt till och från. Värt folk dock! Idag har unga fröken med pensionsångesten sovit länge, varit kreativ, spelat fotboll med grabbarna, picknickat i folkparken där lovsång, bön och diskuterande huruvida vi är asppeppade på NKUR(H)... Efteråt blev det arbete och därefter hemfärd. Eftersom jag inte var klar förrän 22,30 oroade min mor sig så fantastiskt för att jag skulle ta vägen hem genom rapeparken no1 här i staden.
Sara: "LOL. Men det är lugnt mamma, jag är en kickasssssninja med jediskillz, plus att jag är helt insane på att cykla, jag är snabbare 'än blixten"
Utrikiskan: "alright, men om duw ser till aeett..."
Sara: "Det blir asvärt. PUSS"
Utrikiskan: *übernervös* "okej?"

Nu ska jag vara häftig.

Over'n out, do what you do best. KICKASS!

Btw, jag nostalgitrippar typ ljusare tider. Bilderna är typ asegolollade ochee i från att jag var ett ungt flickebarn till typ sommaren 2007 då jag bara var flickebarn. Anyway, värt att peppa ljusare hårfärg? Hmm.. Tål att tänkas på. F.ö är Räkan och jag assssssshäftiga. Puss på det. Puss på er. Typ mest på Linn, hon behöver pussar mest. Lol.

Failures, failures, failures.. and hope^^


Jaha.. Vi är typ sämst. Prutt och så vidare..


Resultaten:

  • försökskanin#1: Sara"Ett visst sprut"
  • förökskanin#2: Jonatan "Naaaauthing"
  • försökskanin#3: Fredrik "Lite fejkspya"
  • Försök#4: Nyöppnad light Cola "Great Success!!!" Däremot visar det sig i efterhand att det var det enda som inte kom med på inspelningarna LOL, Sara is a kissassskassfilmer.
  • Försök#5: Nyöppnad Red Bull "Lite bubblor"

kontenta: Effekten har inget med natriumet att göra. Booooring. Nästa gång ska vi köpa en 2litare på ÖB, förhoppningsvis ger den större effekt... Över till Mike the biker Hedlund


"Mnjaaaaaääää, jag har samma byxor på mig varje dag, samma skjorta med" *smeker  sig lätt över baken* "kolla min fräääscha, fräsiga boootyy, jag cyklar hit varje dag, mmm svettight och näjs. På min döööööhäftiga mountainbikegrrr"

"Men Micke! Kan du inte ge oss en förklaring?!"

"[...]" *fis*

fortsättning följer...Kickass etc.

HEY BABEES!


Vaddå Flatebo? Flata tänker jag genast.// Maja EdsöOKEJ såatteee


RåradikalaSara och ett litet häftigt crew från Norrköping drog i helgen upp till hufvudstaden för att... trumvirvel....

Jesusmanifestera

Sektsara tänker nog Maja Edsö nu.. höhöhö (Ja, hon erkänner till och med)

Men det var sjukt kul, alltså, det finns helt galt många kristna.. Sweeet.. Vi var i alla fall på plattan och lyssnade på lite preachingar, marscherade runt med en kickassfet banderoll (sektsektsektmums!), lallade ut en massa häftiga lines som var sweeet'a .. Och hakade i Stockholm. Det var gött!

Back to reality. Newrdsaran skrev denna morgon sitt slutprov, det nationellai Matte D, LOL newrdnewrdetc.. Så fortsätter geekandet med att de två naturtöntarna Jonatan och Fredrik samt ärkenörden Sara beger sig ut på äventyr till ICA för att köpa in 2 bottles of Light Cola och tre mentosrullar. Det bryter ut en intensiv och kittlande diskussion huruvida det är natriumet som ger effekten, detta resulterar i att de tre barnen läser på alla kolsyrade drycker med natrium i för att hitta de med störst andel. Det slutar med att Sara även köper en Red Bull.. Resultatet får vi 14,15 utanför Kunskapsgymnasiet i Norrköping. Schpännande.

Samhällsgeeken "Alltså, shit vad nördiga vi är som håller på att lalla om en massa kemiska ämnen helt random"
Naturtöntarna "Ja, men vi är naturare, det är normalt för oss. DU läser samhäll dock. TÖNT!"

F.ö är jag inne på den sjätte dagen av min bilddagboksfasta. Jag har tydligen redan missat en massa .__. Det är sååååååååååååå synd om mig.. HAHAHAHALOLNOT.

Sweet.

Over'n out, kyss och slem från favoritSven<333333333

lolz

Hejsan alla barn.lol.

Nu har vi haft ett girlsdygn. SJUKT TJEJJIGT. LololololololololOMG etc.

Vi har peppat tjejfilm och så har bruewdsen solat. grr.r. luktar inte pannkaka, nej..martina och linn är i särklass kalasmysiga.

f.ö så bojkottade vi valborg, det var sweeet! Och så har jag nostalgitrippat sonic.

Imorgon blir halleluja och jesusgapande i sthlm. KICKASSSS!! 

Anyway, jag känner att peppen inför att pierca näsan växer.. Woah! Sååååee, såhär hade det sett ut.. sry för überegostaaajleenyo över poserkorten. Men enjoy!!

Och jatack, jag vill ha era sjukt sweeeeta åsikter huruvida ni gillar det eller ej. Jag är galet påverkad. (lol?)
EGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOgirl_90@home.puss

RSS 2.0