Torsdags aftoon, Valborgs egna afton

yoyoyo

Ikväll blir det Panic and Action @ kulturkammaren

HBS, Chemical Vocation och Adept för hela slanten, okej, ingen slant. 


I VILKET FALL VILL JAG BARA BERÄTTA ATT JAG ÅT KINDER MAXI IDAG!


puss


hahaha, nu trodde ni att det var något värt att läsa, surt för er. 

Okej, vi skriver något bättre här då.

MENEE vi hinkar hos Martinas käre broder JOCKE, men han är inte här (ja, jag har en förkärlek till caps lock..)
Ikväll efter spelningen blir det väl häng, eventuellt lite grill. Annars typ MAX eller skräpmat. Som de flesta vet är jag mest kristen av alla. Därför tänker jag inte kolla på något så hedniskt som en majbrasa, nej. Fy psalmbok vad det inte är okej!
Jag ska sitta hemma och be istället.

Nu blir det gästskriveri!


Albin:

Hejsan Hoppsan alla glada nissar ute i cyberspace!! Här sitter jag och fick skriva några rader på bruttans blogg. Grrr!! 
Hursom helst. Tycker om henne HUR MYCKET SOM HELST och är askär i henne MEN, jag måste bara väga upp det mitt pretto till flickvän skrev ovan, so.. Here we go - KUK.

Puss /Albin


Martina:

HEJEEE.. eh...

Puss /Martina


miniup-date

Hej!

Long time no see..

Sedan det senaste inlägget har jag lyckats bli bortglömd på ett hotell, råfaila i RM, fått höra ett av mina favoritband of all time, ätit grillat, umgått med sjukt mysigt folk och ASMYCKET med min riktigt snygge pojkvän (som för tillfället sitter i min säng och läser min filosofibok, vilken jag har läst i hela dagen.. har analysprov om en timme, andra lektionen på två veckor hehhe.. ackack)

Snabb UnderOATHresumé:

Bäst: Young and Aspiring, Writing on the Walls, We are the Involutionary, Desperate Times Desperate Measures, Anyone can dig a hooooole etc, och SJÄLVKLART sången som följt mig sedan högstadiet, MMMUMZZZ A boy brushed red.. living in black and white.

omgomgomgopmgopmgomgomg. Martina och jag stod muy långt bak, muy högt upp, riktigt bra ljud, lite besviken på uppvärmningen, men SHITPOMMESFRITTZL vem skulle inte vara bajsnervös för att få värma upp inför underoath? Kära nån.. I vilket fall. Jag har nog väntat alldeles för länge på det här. (för er som inte fick nys om det, var det rätt så fett aktuellt att dra i höstas, antingen till britain (Oh, Sleeper som förband, VÄRT) eller Deutchland. Apanus att vi inte drog..

Något vi konstanterade efter spelningen var att vi saknade Reinventing Your Exit (vilken jag pinsamt nog blandade ihop med Young and Aspiring, vilken de gjorde FETT BRA)

Nej, nu kollar Albin på mig. Ni vet en sådandär. "Slit-dig-nu-och-kom-hit-och-pussa-på-mig-blick"


-Sliter mig-

sipppz!

Wolli bolli!

Imorgonbitti, 06.00 för att vara exakt, ska den lilla sarakroppen till den kungliga hufvudstaden.
Det är nämnligen så att riksmästerskapen i volleyboll kommer att utspelas där.
Sarakroppen ska svettas. Sarakroppen fasar. Sarakroppen kräver sippz, godiz och film med systeryster och spädisen.

Sarakroppen brukar få som den vill.
(ps. önska mig fett mycket lycka till)


Idag har jag varit andramoder åt Dylan. Han kan nog vara världens mysigaste bebis, det bästa är att han blir tyst och glad när jag tar upp honom och springer runt. VÄRT. (vilken talang, aackack, tack.. ) Mitt barnpassande gjorde även att jag kom 25 minuter försent till min lektion på 30 minuter. BRA GJORT SARA. not. Men nu är iaf balen betald, filosofiboken har hämtats så att jag kan sitta hemma och kötta uppdrag och Albin är lika saknad som vanligt. om inte mer..

Tina och jag har alltså rännt runt på staden med grabben i släp, lunchade på Brodway (you know, 50-talsfiket), sprang runt i diverse affärer, jag fick plats med mitt huvud i en bysthållare på lindex, det var helt sanslöst roligt. cup-size DD, Sara tar upp den och fnissar, stoppar in huvudet mellan kuporna, stänger. Tina brister ut i skratt, Sara får mördarblickar från storbystad tant som såg på. uh-oh (detta gjorde det dock sjukt mycket roligare, hehehhehehehh)

Senare åt vi Lindahls egengjorda glass i solen, det var varmt, det var gött och luktade lite barnbajs.


ojojojojoj vad kommer här?? hehe, en till bild på min überfantastiske pojkvän, hans obefintlige men aspeppade slutspelsmusche och yo. (språklektion yo=jag på spanskaaa)


HEYDÅ


Studentklänning
Jodåsåatttee, jag tänkte att man fick paxa.
Funkar den? Jajajaaa

Påsklov

Aber hallåz!
Min vecka har varit helt fantastisk, inte nog med att jag fått umgås med Albin i (sön, mån, tis, ons, tors, fre, lör, sön, mån) NIO dagar i sträck, jag har även fått hänga med riktigt finaparteaykidsz! Anywayz, här kommer en bildserie från veckan, sjukt lökiga mobilbilder, men hey, bättre det än inget:) Under tiden kan ni med spotify lyssna på den här popdängan, vilken grabben har sjungit på under alla dessa dagar. Den sätter sig.

Albin kom i söndags, det styrdes spelhäng med Risk, pratmakarna, worms 3D (fett lol, fett fail) och sedan kill bill.
En dag peppades det hockey i fula kläder. Räkan och Rass the brass kom sedan förbi och förgyllde kvällen.

Hockeypepp i världens fulaste utstyrsel

Sedan drog Abbe och jag till Jkönet via östgötatrafiken och två kollektiva bussar. Tre timmar, han sov, jag var fett rastlös.
För att underhålla mig själv började jag bli pinsamt barnslig. Funkade skitbra

Efter lite häng i jönsapung drog vi ner till Vaggeryd, det var Guitar Hero, middagar, ettårskalas med släkt, sightseeing och besök på Abe's gamla jobb, dagis och förskola, så mysiga ungar! (sprang efter oss och gapade "ni äär kääääära nanannanaanaaa")

Medan Jonas (Albins yngste broder) och jag kickade asss och var feta gitarrhjältar somnade Albin, jag visade min kärlek. Ja det är en snopp i pannan.GREAT SUCCESS!

Fredagen spenderades i jkönet, kungsporten, vi gick på blindside och hakade på Max! (var vi f.ö käkade typ 4 gånger. euw, fast mmumzz)

I lördags drog jag+mycket manlig grabb i hans favvishood till vänersborg (wh000t?)
Vad tusan gör man där, kan man fråga..


Svar 1: Man virrar omkring


Svar 2: Man tar hångelbilder


Svar 3: Man spelar på fairfest. På en sjukt stor scen.


Sedan drog vi tillbaka till skönkönet och vaggeryd
Det blev sjukt mycket bilåkandeFör oss som inte kan stå upp och kissa blev det bajs- och milkshaketajm i falköping
På kvällen var det fet påskfest i lägenheten, kan kallas härligheten, det var återigen peppaat guitar hero, asschnajzigt käk, fyrverkerier, lattjandes, glass, mys, nyckeldragning och sjukt mycket folk. Mycket trevligt!

Påskdagen spenderades med snyggevve, snyggsanna mfl. på piren. Fika i solen, hur värt som helst! Albin har dock alla de bilderna, så vi skiter i att slänga upp dem. På kvällen drog vi alla till Stadsparken för att grilla, det lirades även foootball, åktes skateboard, spelades gitarr och somliga hosthosteheee lekte som 5-åringar i den sjukt peppade lekparken!


Grillmästaren Anna, med två ketchupdragare.
Veggoez. close your eyez

Vår köttbit såg ut som ett hjärta!


I vilket fall, det här var en liten resumé av veckan, (numera har intresseklubben exploderat av överhettning)


sjukt kär_shejj tackar för sig.
Tar en till godis och går sedan ut för att äta frukost.


Idag blir det projektarbete till 1000!

Puszz

Lördauwgh

Imorse drog familjen Bråkansson till Lofsdalen. Jag blev kvar med farmor.. (här passar det in med ett fett HALLELUJA)
Vädret kunde inte ha varit bättre för att vara april, och imorgon kommer världens snyggaste grabb hit. Jag har en känsla av att det här påsklovet kommer att bli ett av de bästa ever, om inte det allra bästa. Sjukt värt!

Ja kära barn, släng över ett sms om ni vill hänga lite. Jag peppar!
Är dessutom sjukt sugen på att se Watchmen! P E P P A   D Å ! ! !

f.ö så har jag ägnat lite tid åt att skapa animeringar här på morgonen. Känns riktigt brabrabra!
Piis out!


Edit

Nähä, jaha, skit också, animeringen rör inte på sig här, cpcpcpcp. Meneeeeh, här rör det sig!!

RSS 2.0