Helg!

Yoyoyodeliyo!

Har inte mycket tid på mig att knåpa ihop det här, Adam kommer straxt och då ska han, jag, Albin och Jonas dra in till stan (jag är i vaggeryd atm) för att möta upp ett litet gäng och gå på Inglorious Basterds. Känns hur peppat som helst!

Helgen har gått så sjukt fort, och det är så illa surt. Skolan tär verkligen på mig, det är så  mycket att göra, föreläsningar 8-17 och så ska man hinna hem på lunchen och laga mat, sedan springa tillbaka och när man väl kommer hem så är det en MASSA ärenden som ska göras. Uschochblä.. Så jag har börjat få små stresssymptom tror jag. Ett finnbälte på hakan. Euw. Och så tappar jag aptiten, ibland helt, ibland lite.. Men när jag väl är glad (typ då jag hänger med min underbara Albin), då käkar jag som förr. Göttgöttgöött..


Anyway, jag hoppas på att posten når fram till min dörr imorgon, det är lite surt, för det känns mer som om jag bor i en studentkorridor istället för en lägenhet -i och med att jag måste dela kök. Så det blir inga cup-cakebak. Åhåhå, jag gjorde ett bra första intryck på min matte och fysiklärare -naaaut. "Ursäkta, men du har fel" var det första jag sa till honom. Visserligen hade han fel. Men hey! Drygt värre. Fast han är skön! ÅÅÅÅÅ BTW! Min kemilärare är fantastisk!! Han ser ut som en äldre Jonas Gardell, rör sig som honom och pratar nästan som honom ASKUL!

Hinner inte skriva mer nu, men ska försöka få upp lite bilder från lägenhet osv..

HEJDÅÅÅZ

Snabbsnabbt

Sitter här och peppar Comeback kid, reedigt väärt.

Jo, såhär är det va;

Att jag går byggnadsutformning med arkitektur, jag blir byggnadsinjengör, arkitekt.. Ni vet, ni har läst det förr, om inte hört det.

Grejen är den att tidigare har jag läst samhäll med inriktning samhäll, och så har jag valt till ett gäng mattekurser.
Men det spelar ingen roll nu. För jag har inte läst kemi A, eller fysik A, eller fysik B. Så jag läser härmed naturvetenskap 1,2 och 3 på tre läsperioder (en och en halv termin)

I NV1 läser jag fysik A (på engelska), kemi A och Matte B&C, om åtta veckor läser jag NV 2 Matte D och fysik B (återigen på engelska), efter jul läser jag NV3 dvs. fysik B. Vet ni... Jag är inte så sugen på det. Dessutom har jag kurslitteratur att köpa för dryga 2 laxar, hur mycket material som helst till ritteknik som kostar uppåt en lax.
Det går 130 pers i min klass, fler än vad det gjorde i hela min årskurs på kunskap. Fler än vad det gick på hela mitt högstadie. Min gulafula overall var pissdyr och allt är så sjukt kostsamt. OCH ska finansieras med mitt CSNlån och bidrag. hujeda mig.

Så igår låg jag och halvgrät i fyra timmar. Försökte självömka. Men jag har för bra familj här för att det ska funka. Försök att gråta med en bebis på sex månader bredvid dig som jollrar och ler mot dig med stora mörkbruna ögon. Eller en fantastisk syster som bara peppar, peppar och peppar.

Dessutom är det väl alltid såhär i början, allt är nytt, jag har inte ens kommit in i min lägenhet. (flyttar in i övermorgon dock, WOHO!) Det är fett failat att droppa efter några dagar. Löjligt. Nej, jag tar mig i den fulagula kragen, och gör allt jag behöver. Det får bära eller brista, men nu tror jag ändå att det bär.


För att komma till de roligare delarna; Albin och jag firar ett halvår idag! PEPP, fast han är i Holland och spelar gitarr. Så det suger. Men jag ska ändå fira -med Sebastian, han lär komma in om cirkus tre minuter. Vi ska lattja ner till insikten och njuta av sunkig hardcore, VÄRT! Och idag har jag dealat en massa om böcker och skit, så jag har kommit över två begagnade böcker till NV1 värtvärtvärt, hittade även en lapp ifrpn KFUMs volleybolllag på anslagstavlan i skolan, så jag mailade dem. Ska dit och träna på söndag eller tisdag mera värtvärtvärt!

Även om allt känns mörkgrått och surt så löser det sig. Jag börjar ana att solen faktiskt finns där bakom molnen.

Tar mitt pick och pack..

Natten som följer blir den sista natten jag spenderar i min egna säng på ett bra tag. Kanske för alltid, vad vet jag. Det känns ändå lustigt det här, att packa ner sitt rum. Klippa av nagelsträngen, lämna hemmet...

Under frizon fick jag ett samtal av en tjej som hade sett min ansökan om en lägenhet. I måndags var jag där och kollade på den. Jag fick den. Brahegatan 5, så sjukt bra läge. 25 kvadrat, egen dusch och toalett, stort delat kök med två andra tjejer. Billigt, centralt, mysigt. Egentligen skulle jag ha flyttat in imorgon, men hon sköt på det en vecka. Jobbigt i och med att jag börjar i övermorgon. Konstigt, konstigt..

Det värsta är att jag verkligen måste få ut allt, mitt rum ska tas över av tyskmartin. Hah, att han ska bli inneboende hos min familj kan bli den konstigaste konstellationen ever.

För övrigt fick jag återigen ett kanonerbjudande att framkalla gratisbilder, så jag laddade upp 50 bilder från Frizon, otursamt så hittade jag inte min favoritbild på Abbe. Riktigt surt. Har ingen aning om vart den har tagit vägen.. AHA! PAPPERSKORGEN! found it,-återställer den- däremot har jag redan skickat in beställningen, så det blev ingen framkallning av den..

Den här.. jag smälter..

Btw är det den här långe hingsten som tar över Sarabarnets plats i Bråkanssonsresidensen.


Nej. alltså, det här är så svårt, att packa ner allt. Jag vet knappt vart jag ska börja!
Och allt ska ner till Jönsapung imorgon, jag ska bo hos Hanna och Clara en vecka tills att jag får tillgång till lägenheten, gött ändå att det löste sig..Om allt och lite till

Morskors.

Jag är återigen i Norrköping en kort sväng, och jag får snart panik när det gäller lägenhetssökande..
Har sökt så sjukt mycket, ringde på en aspeppad lägenhet idag som las ut igårkväll.. Förstahandskontrakt och allt. Men icke.

Fine, jag har mina reservplaner, men jag vill så gärna firra en lägenhet, och bara flytta in. Helst innan den 12e, mest för att det är ett trevligt datum och fem dagar innan skolstarten.

För skolas det ska jag minsann göras. Trots allt.
Och det blir byggnadsutformning med arkitektur. Pepp. Jag blir högskoleinjengör. Byggnadsinjengör. Arkitekt..

Gött.

Ehum.. Jadå.. Så måste man springa igen.. på återseende!

RSS 2.0