Helg!

Yoyoyodeliyo!

Har inte mycket tid på mig att knåpa ihop det här, Adam kommer straxt och då ska han, jag, Albin och Jonas dra in till stan (jag är i vaggeryd atm) för att möta upp ett litet gäng och gå på Inglorious Basterds. Känns hur peppat som helst!

Helgen har gått så sjukt fort, och det är så illa surt. Skolan tär verkligen på mig, det är så  mycket att göra, föreläsningar 8-17 och så ska man hinna hem på lunchen och laga mat, sedan springa tillbaka och när man väl kommer hem så är det en MASSA ärenden som ska göras. Uschochblä.. Så jag har börjat få små stresssymptom tror jag. Ett finnbälte på hakan. Euw. Och så tappar jag aptiten, ibland helt, ibland lite.. Men när jag väl är glad (typ då jag hänger med min underbara Albin), då käkar jag som förr. Göttgöttgöött..


Anyway, jag hoppas på att posten når fram till min dörr imorgon, det är lite surt, för det känns mer som om jag bor i en studentkorridor istället för en lägenhet -i och med att jag måste dela kök. Så det blir inga cup-cakebak. Åhåhå, jag gjorde ett bra första intryck på min matte och fysiklärare -naaaut. "Ursäkta, men du har fel" var det första jag sa till honom. Visserligen hade han fel. Men hey! Drygt värre. Fast han är skön! ÅÅÅÅÅ BTW! Min kemilärare är fantastisk!! Han ser ut som en äldre Jonas Gardell, rör sig som honom och pratar nästan som honom ASKUL!

Hinner inte skriva mer nu, men ska försöka få upp lite bilder från lägenhet osv..

HEJDÅÅÅZ

Kommentarer
Postat av: Alex

Matlåda är ett bra tips :)

2009-08-31 @ 00:27:52
Postat av: Lina

Tänkte precis samma sak som Alex!

2009-08-31 @ 13:35:43
URL: http://seagulls1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0