Snabbsnabbt

Sitter här och peppar Comeback kid, reedigt väärt.

Jo, såhär är det va;

Att jag går byggnadsutformning med arkitektur, jag blir byggnadsinjengör, arkitekt.. Ni vet, ni har läst det förr, om inte hört det.

Grejen är den att tidigare har jag läst samhäll med inriktning samhäll, och så har jag valt till ett gäng mattekurser.
Men det spelar ingen roll nu. För jag har inte läst kemi A, eller fysik A, eller fysik B. Så jag läser härmed naturvetenskap 1,2 och 3 på tre läsperioder (en och en halv termin)

I NV1 läser jag fysik A (på engelska), kemi A och Matte B&C, om åtta veckor läser jag NV 2 Matte D och fysik B (återigen på engelska), efter jul läser jag NV3 dvs. fysik B. Vet ni... Jag är inte så sugen på det. Dessutom har jag kurslitteratur att köpa för dryga 2 laxar, hur mycket material som helst till ritteknik som kostar uppåt en lax.
Det går 130 pers i min klass, fler än vad det gjorde i hela min årskurs på kunskap. Fler än vad det gick på hela mitt högstadie. Min gulafula overall var pissdyr och allt är så sjukt kostsamt. OCH ska finansieras med mitt CSNlån och bidrag. hujeda mig.

Så igår låg jag och halvgrät i fyra timmar. Försökte självömka. Men jag har för bra familj här för att det ska funka. Försök att gråta med en bebis på sex månader bredvid dig som jollrar och ler mot dig med stora mörkbruna ögon. Eller en fantastisk syster som bara peppar, peppar och peppar.

Dessutom är det väl alltid såhär i början, allt är nytt, jag har inte ens kommit in i min lägenhet. (flyttar in i övermorgon dock, WOHO!) Det är fett failat att droppa efter några dagar. Löjligt. Nej, jag tar mig i den fulagula kragen, och gör allt jag behöver. Det får bära eller brista, men nu tror jag ändå att det bär.


För att komma till de roligare delarna; Albin och jag firar ett halvår idag! PEPP, fast han är i Holland och spelar gitarr. Så det suger. Men jag ska ändå fira -med Sebastian, han lär komma in om cirkus tre minuter. Vi ska lattja ner till insikten och njuta av sunkig hardcore, VÄRT! Och idag har jag dealat en massa om böcker och skit, så jag har kommit över två begagnade böcker till NV1 värtvärtvärt, hittade även en lapp ifrpn KFUMs volleybolllag på anslagstavlan i skolan, så jag mailade dem. Ska dit och träna på söndag eller tisdag mera värtvärtvärt!

Även om allt känns mörkgrått och surt så löser det sig. Jag börjar ana att solen faktiskt finns där bakom molnen.

Kommentarer
Postat av: Madde

aahw jo men Sara det kommer gå bra. Du är ju själv en sån peppmänniska så det kommer lösa sig och du kommer snabbt komma in i det. I promisse! Annars får vi ta någon peppfika nån dag nästa vecka eller liknande. Kraaaam på dig!

2009-08-22 @ 11:49:59
URL: http://hippiestick.blogspot.com
Postat av: Madde

aahw jo men Sara det kommer gå bra. Du är ju själv en sån peppmänniska så det kommer lösa sig och du kommer snabbt komma in i det. I promisse! Annars får vi ta någon peppfika nån dag nästa vecka eller liknande. Kraaaam på dig!

2009-08-22 @ 11:50:08
URL: http://hippiestick.blogspot.com
Postat av: kulan

allting ordnar sig sweetie:)

du fixar det här!

kör på!

allting kommer bli sjukt kul o sjukt bra och du kommer aldrig ångra dig att du slutförde din utbildning:)

lycka till<3

2009-08-22 @ 21:31:55
URL: http://shookaware.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0