Tar mitt pick och pack..

Natten som följer blir den sista natten jag spenderar i min egna säng på ett bra tag. Kanske för alltid, vad vet jag. Det känns ändå lustigt det här, att packa ner sitt rum. Klippa av nagelsträngen, lämna hemmet...

Under frizon fick jag ett samtal av en tjej som hade sett min ansökan om en lägenhet. I måndags var jag där och kollade på den. Jag fick den. Brahegatan 5, så sjukt bra läge. 25 kvadrat, egen dusch och toalett, stort delat kök med två andra tjejer. Billigt, centralt, mysigt. Egentligen skulle jag ha flyttat in imorgon, men hon sköt på det en vecka. Jobbigt i och med att jag börjar i övermorgon. Konstigt, konstigt..

Det värsta är att jag verkligen måste få ut allt, mitt rum ska tas över av tyskmartin. Hah, att han ska bli inneboende hos min familj kan bli den konstigaste konstellationen ever.

För övrigt fick jag återigen ett kanonerbjudande att framkalla gratisbilder, så jag laddade upp 50 bilder från Frizon, otursamt så hittade jag inte min favoritbild på Abbe. Riktigt surt. Har ingen aning om vart den har tagit vägen.. AHA! PAPPERSKORGEN! found it,-återställer den- däremot har jag redan skickat in beställningen, så det blev ingen framkallning av den..

Den här.. jag smälter..

Btw är det den här långe hingsten som tar över Sarabarnets plats i Bråkanssonsresidensen.


Nej. alltså, det här är så svårt, att packa ner allt. Jag vet knappt vart jag ska börja!
Och allt ska ner till Jönsapung imorgon, jag ska bo hos Hanna och Clara en vecka tills att jag får tillgång till lägenheten, gött ändå att det löste sig..Kommentarer
Postat av: cary

gött att allt ordnar sig!

meeennnnnee, verkar inte som att vi kommer ses innan jag flyttar till london du...

2009-08-17 @ 13:10:27
URL: http://caryw.blogg.se/
Postat av: kitt

Det kunde vi aldrig ha anat för ett år sen, när vi såg honom för först gången. HAHA!

2009-08-26 @ 15:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0