Prylar och Mellandagar

Kommer ni ihåg önskelistan jag gjorde inför min födelsedag?
Iaf, jag kom att tänka på den tidigare idag och insåg att såhär efter jul har jag nästan kunnat bocka av allt på den! PEPP!

See for yourself!

 

Tillagt är en MacBook pro, inte för att det är en fet craving, utan för att jag behöver den till skolan. (Gäller kameran med, däremot är ifånen och en ryggsäck en übercraving!)

 

Hursom, summan av kardemumman är att jag är riktigtriktigt nöjd med pryllivet. Och det som saknas ska min lön få ifylla.

 

til next time..

 

HAHAHA!


tsss

De senaste kvällarna har varit partyyparty!! Lördag kväll spenderades med bruwdarna i laget, lagfest och mera lagfest!  Det var feint!  I söndags bakade Evelina och jag (mest jag) knäck, Hanna och Albin skållade och skalade mandlar vilka jag "brände" så fick vi ett gäng brända mandlar, vilka sedan åts till tv-spel med Africa, Sebastian och hela gänget. Sjukt trevlig afton!! Igårkväll hade vi möte med Midland, där resten av knäcken åts upp, när mötet började lida mot sitt slut var klockan cirkus 20,59. Då kommer jag på att vi borde se Avatar, vilket vi gör 11 minuter senare. Så STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT bra film! I löv it!!! 

Ikväll blir det lilljul med Abe ma babe. Imorgon åker jag till Norrköping för att fira jul, blir kvar till lördag/söndag för att sedan åka hem och jobbalobba igen! Börjar få in julkänsla nu, känns göööött!!

Puss och slem!
Med risk för att låta som en riktig sporttjej.

Allsvenskan- se upp! Här kommer vi!

Barn

Idag har jag gjort stan med Tinaweena!
När vi satt och lunchade kom en mamma med sin treåring in, vilken spanade in Dylan direkt och sprang fram till vårat bord utbristande "bebbii! Bebbi! Bebis!" Där stod han och kramade, klappade och beundrade Dylan. Och det var huuuuuuuuuuuuuuuuuuur sött som helst! Jag fick ta en bild på honom, och han hade världens största och brunaste ögon!!Men jag förstår Heeman! (som han tydligen hette, bara jag som tänker på serien He-Man?)
Så söt som han är!! (ps. klicka för stor bild)Bilder

Här bor jag!

Mitt rum är rätt fett stort! Fem meter djupt och fyra meter brett, och högt i tak är det med!

Tavlan har min kära syster målat, och tv har donerats av mina "svärföräldrar" ps2 med sjukt många spel fyndades av breeetalsteven! Marcel och värdinnekläderna är bara där för tillfället..

Två hyllor har jag satt upp, en med böcker och lite småsaker..

Och en med STAR WARSsaker!! LIIIIVET!


Jag har ett litet skrivbord och en helkroppsspelgel med svart "romantisk" ram

Viktiga saker som önskelistor, kärleksbrev, kommande konserter och arbetstider får sitta uppe på en liten tavla över skrivbordet.

Jag har även dekorerat det med konstverket "krypande barn"

Ein liten glimt av hallen, till vänster är mitt rum, till vänstervänster är toaletten.. till höger är köket, bilder på det kommer senare, likväl på vardagsrummet och paret Gardestrands rum.

För er som missat det så delar jag lägenhet med min syster och hennes lilla familj. Sjukt mysigt!

Och alla är välkomna på häääääng!

Frost

Hej!

Jag jobbar! Och trivs! Och moonwalkar samtidigt!

Just nu är jag ensam hemma hos Blomqvist. Det är alldeles vitt ute av frosten och himlen är klarblå. Mina fingrar är frusna men annars är jag rätt normaltempererad. Ska ta tåget in till staden för att jobba i eftermiddag/kväll.
Imorgon åker Albin till Italien. Det känns rätt fett trist.

Lägenheten börjar ta sig. Det kommer bli fett! Härmed lovar jag bilder då jag har fått hit kameran (äntligen!!).
Jag behöver köpa julklappar med.. har ingen aning om vad jag ska/borde köpa.. Men det blir nog bra!

Tills bilder kommer osv bjuder jag på den här!
Puss och slem!

RSS 2.0