Hemma

Hej, nu är jag faktiskt hemma. På riktigt.
Skulle åkt hit förra veckan, men pga platsbrist blev det till att stanna hos Albin, gå på Brüno osv..

I torsdags åkte vi upp till Kramfors, tog så sjukans lång tid att åka. Och alla dessa mygg. I die!
I vilket fall, det var Abbes första spelning med Intohimo och det gick kanonbra! Fett peppat!
Senare framåt kvällen fick någon ett ryck, och helt plötsligt besteg vi en kulle som jag skulle vilja kalla för ett berg. Utsikten var bland det finaste jag sett på länge. Albin och jag satte oss och tittade ut, var allmänt romantiska och sedan plockade vi blåbär. woho!

till något helt annat..

Tina ringde mig igår när vi spelade lite basket. Ehm. Tja, det här är verkligen inga roliga nyheter, och det är med tårar i ögonen som jag skriver det. Here we go.
Tiko är död.


Det är rätt så lustigt, jag menar, han var sjukt gammal, och fine, han var bara en hund. Men det gör så fruktansvärt ont ändå att inte ha fått säga hej då till någon som varit en bästa vän och familjemedlem under nästan hela mitt liv.Söndag

Än har jag inte lämnat Jönnet, Albin och jag är barnvakter åt världens mysigaste bebis.. Han ligger här brevid och myser i sin nypåtagna kickasspyjamas. Fem månader blir han i morgon, den där lille fisen.

Igår gick jag och Jocke till ICA och kirrade material till grillspett, vi kom tillbaka till lägenheten där Jesper och Albin satt i sitt anletes svett och övade. Vi började med att grilla på elgrillen, det blev finfina spett med lite pommes till, som räckte till
tre stora grabbar till som kom in och crashade stället. När vi hade avnjutit den eminenta middagen drog vi till Axamo för att BAAAADAAAA! Wowohohoho! Därefter åkte vi till ICA Maxi innan det stängde, köpte lite vindruvor och glass, för att sedan dra ut till Råslätt och lira Risk. Sjukt värt!! Vi spelade nog nästan i över tre timmar, Albin vann och var nöjd som en jude. Pepp! (hahahah Alex är en jude!!!!).


Jag funderar på att stanna i Norrköping till på tisdag iaf, så att man hinner träffa alla fina dudes..
Jaa, så får det nog bli!

ÅÅHEWZ, magaaad, Albin satte sig precis för att böja repa lite till, jag gav Dylan en liten tuggleksak och en halsduk för att roa sig, och VIPS så somnar han till tonerna av Dear Lisa. LOL. Men ack så mysigt..

Nein, nu ska jag ta hand om mina två favoritpojkar!
PIIIIIIIS!


Good news!

Wolli boll!

Äntligen har jag fått det bekräftat efter några dagars provarbete-

Jag fick jobbet på antingen Wienerkonditoriet eller på Gasellen, GÖTT!

Man skulle kunna tro att det är aaaasmysigt att jobba på ett café, men hujedamig vad slitsamt det är. Jag har tvingat albin att massera mina ömma halvgigantiska fötter. Min rygg skriker "PAIN, PURE PAIN". Men efteråt är det värt det. När man kan släppa allt och vet att det kommer att rulla in fett med cash!


Jag blev även antagen till Jönköings tekniska. "Byggnadsutformning med arkitektur", fritt översatt - byggnadsingenjör/arkitekt. PEPPZ! Den goda nyheten med det här (även om jag beslutar mig för att inte plugga iår) är 1,Jag vet att jag kommer in. 2,Jag behöver inte läsa tekniskt basår. 3, Jag hade även högre snitt än vad jag trödde, det är också rätt gött.

Nu sitter Albin och övar på intohimolåtar, hans första spelning är på torsdag, uppe i kramfors, jag tänkte hinka på. Det är gött!  (ska passa på att kramas mycket då)

Jag ser ytterst sunkig och sliten ut då jag har jobbat hela dagen. Albin ser bara ut sådär..


BTW! För er Norrköpingsbor som råkar hamna här; Jag åker hem imorgon, jobbar en sväng, tvättar lite och PEPPAR HÄNG. För jag åker tillbaka på typ måndag. Eller något liknande. Sååå, är någon uppe för det kan ni höra av er. Tyyp.

back in junsapung!

Shubidoo

Long time no see. Veckan har varit intensiv, jag har jobbat och ska jobba nästa vecka med nere på Wienerkonditoriet. Som det ser ut just nu så får jag jobbet. Känns helt fantastiskt bra! Det är rätt värt med caféjobb! Nu saknas bara leijenhet och en feeet inredning. Har craschat Albins place än så länge:) Alltså, så fort första lönen är inne så blir det nog en permanent flytt. Kickaaaaaass!

Vi ska för övrigt försöka oss på att börja ett nytt liv. Från och med de sista snacksen vi har kvar och imorgon, ska vi sluta köpa diverse Gudsgåvor som glass, pizza, godis, hamburgare, bakelser, kakor, inte dricka läsk eller oboy...  SWEEEEET! NOT.

Och lägga köttet på hyllan.

Fy schöen vad tråkigt.


MEN! Det blir nog gött för plånboken och kroppen! We'll see! (VI börjar med att försöka en vecka. Jag anar att vi håller det i två dagar)

Slisk

RSS 2.0