Good news!

Wolli boll!

Äntligen har jag fått det bekräftat efter några dagars provarbete-

Jag fick jobbet på antingen Wienerkonditoriet eller på Gasellen, GÖTT!

Man skulle kunna tro att det är aaaasmysigt att jobba på ett café, men hujedamig vad slitsamt det är. Jag har tvingat albin att massera mina ömma halvgigantiska fötter. Min rygg skriker "PAIN, PURE PAIN". Men efteråt är det värt det. När man kan släppa allt och vet att det kommer att rulla in fett med cash!


Jag blev även antagen till Jönköings tekniska. "Byggnadsutformning med arkitektur", fritt översatt - byggnadsingenjör/arkitekt. PEPPZ! Den goda nyheten med det här (även om jag beslutar mig för att inte plugga iår) är 1,Jag vet att jag kommer in. 2,Jag behöver inte läsa tekniskt basår. 3, Jag hade även högre snitt än vad jag trödde, det är också rätt gött.

Nu sitter Albin och övar på intohimolåtar, hans första spelning är på torsdag, uppe i kramfors, jag tänkte hinka på. Det är gött!  (ska passa på att kramas mycket då)

Jag ser ytterst sunkig och sliten ut då jag har jobbat hela dagen. Albin ser bara ut sådär..


BTW! För er Norrköpingsbor som råkar hamna här; Jag åker hem imorgon, jobbar en sväng, tvättar lite och PEPPAR HÄNG. För jag åker tillbaka på typ måndag. Eller något liknande. Sååå, är någon uppe för det kan ni höra av er. Tyyp.

Kommentarer
Postat av: Jess

Sara jag kom också in på den utbildningen i Jönköping! Galet!

2009-07-11 @ 17:48:06
URL: http://yiskha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0