Söndag

Än har jag inte lämnat Jönnet, Albin och jag är barnvakter åt världens mysigaste bebis.. Han ligger här brevid och myser i sin nypåtagna kickasspyjamas. Fem månader blir han i morgon, den där lille fisen.

Igår gick jag och Jocke till ICA och kirrade material till grillspett, vi kom tillbaka till lägenheten där Jesper och Albin satt i sitt anletes svett och övade. Vi började med att grilla på elgrillen, det blev finfina spett med lite pommes till, som räckte till
tre stora grabbar till som kom in och crashade stället. När vi hade avnjutit den eminenta middagen drog vi till Axamo för att BAAAADAAAA! Wowohohoho! Därefter åkte vi till ICA Maxi innan det stängde, köpte lite vindruvor och glass, för att sedan dra ut till Råslätt och lira Risk. Sjukt värt!! Vi spelade nog nästan i över tre timmar, Albin vann och var nöjd som en jude. Pepp! (hahahah Alex är en jude!!!!).


Jag funderar på att stanna i Norrköping till på tisdag iaf, så att man hinner träffa alla fina dudes..
Jaa, så får det nog bli!

ÅÅHEWZ, magaaad, Albin satte sig precis för att böja repa lite till, jag gav Dylan en liten tuggleksak och en halsduk för att roa sig, och VIPS så somnar han till tonerna av Dear Lisa. LOL. Men ack så mysigt..

Nein, nu ska jag ta hand om mina två favoritpojkar!
PIIIIIIIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0