Tzzz

Tueszday, livets dag!

Eller tja, nästan.

För Sara börjar skolan kl15.30, sjukt gött.. Vilket leder till en fet sovmorgon. Om man inte har vänner som ringer halv nio. Och klockan nio. Och ett ömt moderskepp som ställer frågor om tandläkare klockan tjugo över åtta.

Kära nån.

Men jag drog mig till tolv, tassade upp och gjorde en fin omelett, zappade lite på tv:n, tog en bulle och chillllaaade. Asnice!

Sedan vankades det nakenchock dvs.dusch. Och lite mer slapp.

Just det, kameran med.. För att svara på Mikas fråga.. Jo, den är råsönder, inifrån och ut.
Speglarna är sönder, autofokus är sönder, optiken är pajj, blixten är sönder, det mesta inuti kamerahuset, objektivet pajjade, fästet mellan objektivet är och huset är sönder, både slutaren och bländaren är pajj.. Tja, för att citera mannen i butiken "bara skrot, går absolut inte att reparera"..

Fick brev av försäkringsbolaget idag, fick ut 3000 på försäkringen..

Tja, om jag lyckas styra upp det här med den "andra parten" dvs. kvinnan som råkade åstadkomma detta, så kanske det kan firras en ny kamera inom en vecka, håll tummarna! Vore gött att ha den under lovet.. Menmen, shit happens som man säger.
Nejnej, sara ditt emo.
-öppnar spotify, drar på peppad låt-

The Lonely Island – Jizz In My Pants - Album Version (Explicit)


hehehehhehe NU ÄR JAG GLAD IGEN!

ps. bio ikväll? JAaaa

brrrwz

hallelåja!

Jag är egentligen aptrött, borde sova, klockan har precis passerat 02,00
bajsvanor.


I vilket fall. Jag börjar ändå inte förrän 15,30, ska sitta med projektet imorgon, sammanställa en massa enkäter.. bajbajbjassz

Ikväll hinkade jag med natebaitalwaystoolate och virrepirre, det vankades hockey, våfflor, kladdkaka och slumdog millionare.
Great successs high five!!
.gäääääääsp.

omgomg, jag börjar märka av en tråkig trend är i bajsbloggen. skribenten är boooring.
SÅ JAG BJUDER PÅ DEN HÄR!  Ett av de klippen som jag alltid asgarvar åt.. mmmmmzz
- kvinnan som gråter av skratt. typ.shitdownyou!

Jönsapung veckan lååång

Aber Hallå! City and Colour – Sleeping Sickness lyssnaaa


Jag är så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääär pepp!
Ty HV kickassblå tog sig till semi!
Och imorgon drar jag ner till Jönsapung och världens bästa kille!
Inte nog med det! Jag stannar till söndag! (vilket innebär att fredag-sön behöver jag hitta något annat ställe att bo på än hos Albin, tänkte mest hänga med folk och Gardestrandarna!)

Kära nån, jag saknar grabben så sjukans mycket att jag får ont i magen..


Annars har jag pluggat idag, hängt med Räkan på stan och sökt jobb! Håll tummarna gott folk!
Kom tydligen en timme försent till träningen (de hade bytt tid hrmpf), vilket jag kompenserade med att träna med herrarna. Och det är helt sinnes.. Kära hjärtanes så bra de är.. ojojojoj.. (och nätet var skithögt, jag kände mig som en pygmé)

I alla fall.. åter till überpeppen! Allt som ska göras imorgon är att skriva ett kort prov, och sedan löpa till station för att ta tåget till min kära. Så värt! Idag firrades det även bil till UnderOATH hur peppat är inte det?!?!? Fantasticszz (martina, you've got a ridee babee!)


SHAKE IT!

plugg

Goddagens!

Idag har jag varit så illa seg! Gick upp 11,30, efter att hundskrället hade sprungit in och ut ur mitt rum, nosat på mina fötter med sin blöta nos, och sedan fnyst mig i ansiktet. Tack hunden, jag älskar dig med. Jag tror att du dör snart. MOHAHAHA (lol)


iaf, jag lattjade lite med hunden, gjorde brakfrukost, såg på grey's anatomy..
Sedan fotade jag lite, fick något suspekt ryck och raderade allt.

Tja, sedan satte jag mig med plugget. Vid 12,59 enligt min facebookuppdatering. Men det stämmer inte. Jag sprang ned och lirade lite piano istället. LOOL

Men nu är jag igång, har kommit en bra bit. Tanken var att jag skulle ha skrivit klart det idag. (alltz psykologiuppdraget) så det blir till att ligga i nuuu!

Avslutade f.ö fotokursen igår. suurt, den var kul. Tiden var lite lökig, men kära nån. Vi fick ju trots allt fota på skoltid, asscnajzigt!!

Nu är jag rätt så sugen på att hänga med den här bruden och andra goa människor
kanske blir av till kvällen, det är ju trots allt freitag duuudes!
(cup-cakes hade inte suttit fel heller..)

väs,väs,juckjuckjuck,väääs

Kära vänner, idag har varit en ytterst trevlig dag. Trots att jag saknar Albin så att jag nästan dör, och trots morotsfärgen i håret så har det varit en sjukt värd dag!

Filosofiprovet var easy as cake. Shoppingen till lördagens aktiviteter var kickasssrolig (Räkan och jag ska fajtas med en tredje tjej i Scandics reklamfilm, vilken CPgrabbarna gör. Sjukt peppat), hänget med Martina och Mattias var gött, konfan var niiiice, konserten var asvääärd och efterhaket kan beskrivas aom APSWEEEEEET.

lol


Konserten då, först ut Dear Me, min käre gamle blinddate från Mogwaispelningen med band lirade först. Roligast var nog när han sade "denna låten heeeter m kldsgnöagasa(lustigt mummel på östgötska)", alla är tysta och Dan frågar högt "vA?"
-fnisssfnisss-

Därefter var det Immanu El, riktigt brabrabrabra, som väntat. Det hela bestod av fett värd musik, en massa väsande och sjukt mycket juckande. Som väntat.

Efter konserten tog vi bilen till Max, och det var HELT SINNESJUKT KUL. Enligt mig då....

"MATTIAS! MITT LIVS MAN!" "En beige kopia, ja, jag har iaf ingen t-shirt med tiger på, jag har en kroppsstrumpa med tiger" -"VA?! KROPPSGYMPA?"
"Jag erkänner, jag är också ett pastorsbarn" "jag erkänner.."

OKEJ, jag vet att det här är skittråkigt att läsa, och det ser sjukt lökigt ut,. Men Linn och Martina lär ju fnissa lite i alla fall.  he he he

Här kommer något som alla kan skratta åt;
"LOUD NOICES!!!!" "I DON'T KNOW WHAT WE'RE YELLING ABOUT!!"

Kom ni ihåg den här tiden? Det som inte skulle hända igen, typ ever.
Tja, det typ hände i måndags.

Cup-cakes!

Godafton!


Såhär såg det ut när Linn och jag tog en torsdag och gjorde allt som gick att göra när man gör en Linn&Saradag
det var godis, cup-cakes, en massa prat, vilda äventyr, fantastiskt mysigt och naturligtvis fotades det sjukt mycket.

Jag vet inte hur många av er som har fått se de bilderna på mig, som inte ser ut som eh, mig.. Ni vet, tjocka ögonbryn etc.. I vilket fall. Det var helt sanslöst gött! Fler sådana dagar efterlyses!

Kvällen har än en gång gått i studiernas tecken! Det har filats på tal, och hela fotouppdraget har fixats. Okej, nästan då, atm sitter jag med redigeringen av reklambilden. Nästan klar! En mycket Peppad lista har stått för musiken (ja, mycket dåligt, sjukt mycket bra, ta den, älska den, lyssna på den, OFTA!)

Dagen bestod av en försovning, sedan en ilning till fotostudion där jag drog av alla möjliga suspekta poser. Min favorit var den då man skulle grensla över en stol alt. "köra sin egna staaajl", självklart freestaylar man. Sarabarnet lägger sig på rygg (på stolen), slänger upp benen i luften, hänger ned huvudet (så att man ser världen upp-och-ner) och gör ett ljud vilket kan liknas med wookiespråket, "Ja, det här är nog mer jag, faaast, det gör sig inte så bra på bild", varpå Sarabarnet sätter sig i en smått onaturlig, dock sygg pose (ingen grensling!) och fotografen garvar. Mest av lättnad vill jag tro.

Efter den schpännande fotosessionen traskade vi till skolan, där det var temadag. 3ornas närvaro var drygt 7 pers. LOL
anywayzz jag+Martin+Fredrik kickade stad, smokingjakt, myrorna, jobbjakt och fetingfika. SWEEEEET sedan blev det hemfärd och pluggzz..


Nu ska jag opponera på ännu ett arbete, retuschera mera och sedan sova. Hårt, JÄTTEHÅRT! STENHÅRT.

ps. tittatiitttatitttaaa!! Ögongodis!
till vänster koppkaka, till höger freakat par (varav den ena personen är med i tidningen OKEJ hahahahahhahahhahahah)


till kruttz

Förlåt.
jag är fett inaktiv.
Och nu har det kommit klagomål

AAAHW LJUVT! Någon vill haaaa mer av lökiga inlägg.. därför tillägnas detta inlägg krutt. Varsågod

nu till Saralivet.

Ryggen värker då jag RÅFAILADE en "kortis" på träningen, detta failure resulterade i att jag hängde kvar i nätet, som en sprattlande fisk. Min kära passare, Anna ~32 år stod sedan och asgarvade åt mitt missöde.
Ajajajaj säger Sara och nu värker ryggen så sjukans mycket.

Mitt vänstra öra är även det i onormalt tillstånd. Jag anar att någon sena har gått av och rullat ihop sig. Men jag lär ha fel. Ont gör det i vilket fall och så är det apsvullet. (tänk på en apa som sväller. typ så)

Vad det gäller skola osv. har jag insett att jag tänker göra psykologiuppdraget på tre veckor, om jag lyckas med detta så kommer jag totalt att läsa ett och ett halft ämne från v.13 fram till maj. dvs INGENTING
Sjukt gött! Och så är det hög tid att kicka projektet. Och söka jobb. men ni vet.. det är så skönt att inte göra saker..

Nu är jag snart klar med en opponering, den blev inte så bra. eeeheeh.. och så borde jag sova. Upp och fotas imorgonbitti! partyparty!


Och nu till det som man egentligen vill läsa.

Jag saknar Albin så oehört otroligt mycket att det gör ont. Att han är så sjukans kickassssbra på alla sätt och vis gör det inte lättare. Kära nån.. Men vi ses återigen till helgen, PEPP!

ALLA SOM FÅR HÅNGLA MED DEN HÄR SNYGGINGEN UPP MED EN HAND!
  heheheh trodde väl det^^

Piizz out!


RSS 2.0