Älskade ledighet!

Holabandooola!
Veckan som har gått har varit locoloco! Jag har jobbat 6 dagar och inte nog med att jag har slitit som en liten jude, jag jobbade stängning ons-fre. dvs. 16-21.30, PEPP not. Så, idag är jag ledig, har sovit till tjugo över tolv här ute i Vryd hos min käre. Sjukt gött, nu är jag nyduschad och ska käkaaa!!

I veckan kommer även FOR (fritt översatt: farliga, orangea, rävar), några high shots från hufvudstaden som ska kontrollera hela stället, det fina med det här är att jag är värdinna då. Så jag ska bara gå runt, se glad ut, bjuda på glass, kaffe, ballonger och goodiebags(typ), medans de andra ska slita som vargar bakom disken, bli tidtagna och se ut som att det är det bästa de vet. VÄRT. Så, nu har jag fått låna en outfit av de andra brudarna som är utbildade värdinnor. Bild dyker väl upp någongång!

ps.Ikväll blir det förhoppningsvis lite dateande med Abe ma babe. Vi får se hur det ter sig!

Puss och slem

I want to be Han Solo, he get's all the girls.

Härom dagen:

"Alltså, du är så snygg, hade jag varit kille hade jag haft konstant stånd varje gång vi träffas"


För övrigt jobbar jag mycket. Så jag kommer att få pengar. Jag gillar inte pengar.

Albert..

Nu har jag varit utan min kära pojkvän i typ 12 dagar.
Ni som vet hur det är. Sänd mig en förstående tanke.I DIIIIIIIIIIEEEEEabstinensabstinensabstinens. I miss ma abe-babe sooooo..

Så, dagens känsla!


Och för att dämpa den; Hillsong.

LOL!

måla!

Här sitter jag på golvet bland rollrar(?), målarfärg, möbler och skit. Och snyltar på grannens bredband det gör jag med. Tydligen. Aayw. Anyway, le masquerade (jag kan inte franska) blev kanonmysig och det var kulkulkul. Annars har jag hunnit med att flytta, jobba sjukt mycket (ish), målat en massa och passat barn. Som nu. jejeje, jag lever i alla fall!

Frid och fröjd sa fröken Nöjd! Uh inget bröd sa herr (bajsi)nöd.

RSS 2.0