Önskaönskaönska

På fredag, dvs i övermorgon, eller imorgon.. (beror på hur man ser det).. så sker det som bara har skett 18 gånger hittills. Det sker varje år och är ungefär lika peppat varje gång.

Ni anar det, det är rätt, det är Sarabarnets födelsedag.

Velig som jag är har jag så SJUUUUUUUUUUUUUKT svårt att önska mig saker av folk. Dessutom tycket jag att det är skitjobbigt. MEN för omständigheternas skull har jag knåpat ihop en önskelista! pepepepepepepepepppp!

Ett gäng saker som jag önskar att jag hade.. utan någon särskild inbördes ordning..


..Medlemskap i kfum volleyboll, vore eine kleine fet gåva..
..Nikon d5000 FATTA VÄRT! (eller så vore den jag få ha till och från rätt fet att få äga)
..biljetter till ex. Paramore i november. Eller The Devil Wears Prada i november.. Konsertbiljetter i allmänhet..
..ett par ordentliga hörlurar som är asfeta..
..iphone, en Macbook eller liknande, feina grejor som kommer att behövas och som vill ha-ha-has!..
..rengörningsprodukter typ 3stegs för mitt aslökiga stressbälte som fortfarande envisas med att lysa likt ett rödljus..
..en mascara..
..en shysst ryggsäck som inte är grön..
..en asfet, stickad, sjukt snygg, oversizad halsduk..
..en fin mössa..
..nördglasögon med glas i..
..en klocka..
..en fin outfit, så att jag kan ta upp mitt modebloggande igen.. (obs! två olika länkar!)
..parfym, typ DKNY be delicious, har kört med det i typ två år, lite tråkigt kanske. Så man kan ju spexa till det med det röda äpplet! SPEXSPEXSPEX (lol)..

Så här skulle det exempelvis kunna se ut! (ps. chewbacca symboliserar en fet ryggsäck, skulle lika gärna kunna vara en kånken)bröl!

Fredaaag!

Hej
jag skulle göra mig bra som bonde.att vara tacksam..

..är sjukt lätt just nu!


tackJESUSförAAAALLT!

Jag fick jobbet! pepepepepepepepp! Och ska man jobba på Donken så ska man göra det på  A6, öppet mellan 10.00-20.00, ingen drive.. Mm-mm-mmmm life is good!

Jag satte ut min lägenhet på blocket igår och har fått så sjukt många intressenter, vilket är värt! Ska nämnligen flytta in i en trea den första oktober, för att bo där själv till december och sedan få sällskap av systeryster, svåger och systerson. Sedan flyttar väl jag ut, men det känns ändå sjukt gött!!

Nu tänkte jag lägga mig bredvid Abemababe och se på LA ink. Så fuuuuula tattueringar. Ibland. Okej för det mesta. Alltså verkligen. Some people have bad taste. Awful taste. löklöklöklök..

btw. Jag blev aspeppad på photoshop idag och försökte mig på att reparera en bild och färglägga etc..

 

 

Först hur bilden såg ut från början, sedan satt jag med den ett tag, sedan förstörde jag den. Såklart. Men det var rätt kul!


Hursomhelst. Det känns sjukt bra just nu!


Nattliga äventyr

Inatt var jag i Göteborg, New York och på Gran Canaria. VÄRT!
Jag rånade ett café i NY, sålde en baddräkt på Kanarieeöarna och åkte bil fram och tillbaka till Götet. Det gick till såhär:01.45 kliver Sarabarnet och Albinhunken upp, tar ut kuddar till familjen Blomqvist bil och däckar i baksätet. Vaknar upp någon minut i fyra och har anlänt till Landvetter, flygplatsen utanför Göteborg. Kramar föräldrarna Blomqvist hejdå och önskar dem en fet resa. Häller i sig festis och juice för att bli aspigga. Sedan äntrar Albinhunken ratten, Sarabarnet sätter sig bekvämt i passagerarsätet och sedan åker vi tillbaka till Vaggeryd. Väl framme borstar vi tänderna och går och lägger oss igen.

Det är nu jag rånade caféet, eller hjälpte snarare Martina och Alex att råna det. Sedan blev jag utskrattad på en CAD-lektion när jag kom försent. Inte heller fick jag sitta vid mina kompanjoner grr.. Därefter drog jag till Kanarieöarna och befriade små prostituerade flickor. Sålde en baddräkt och hade sjukt mycket cash i mina fickor. PEPP. Sedan vaknade jag. Och då var klockan middag.

Mitt kärlekspaket och jag. Bra på att äventyra.
Is i magen, McDonalds hela dagen?!

Allt man behöver är ibland lite is i magen. Det tog två arbetsdagar efter att jag anmält mig hos arbetsförmedlingen som arbetslös, två ynka dagar och sedan ringer Lina.  Inte vilken Lina som helst, utan en Lina som är chef på McDonalds inne på A6.


"Hejsan! Vi såg dina uppgifter från Arbetsförmedlingen och vi söker två nya anställda, kan du komma på intervju i veckan.[...] Vi har ju ingen drive här och känner du att du hellre vill stå i köket är det inga problem, du kan få stå vart du vill.[...] Antingen 50% eller 75%, men vad bra, då ses vi i veckan"Holyshomoleguacamole. Jag har bara sökt ett jobb under veckan som kassabiträde på OnOff och så ringer de från donken bara sådär. Huxflux. Bönesvar I tell you! Men då ställer jag mig frågan; Palla att jobba på Donken ett år?!
stressigtstressigtstressigtstressigtfetmatfettjejstressfettstressigtstressigtstreess..

Being cooler than cool- Icecold. Togs någon dag på universitet innan finnbältet.

 


Mycketambivalenttjej90, togs igår, finnbältet har börjat tyna bort. halleluja

 


Time for some action!

Okej vänner. Såhär är det va..


 • Jag har hoppat av skolan. WOHO, fantastiskt bra beslut när jag insåg att jag tyckte att det var skittråkigt, kom dit med en klump i magen vareviga dag, stressade upp mig för ingenting och var allmänt misspepp.
 • Jag har mailat till SVF om att hoppa in i GFK, dvs. mailade folkhögskola för att komma in på det tvååriga programmet grafisk form och kommunikation, jag skrev som det var att jag hade hoppat av och ville såå gärna börja, skickade med lite arbetsprover.
 • Fick svar, han var mycket intresserad av mina grejor, PEPP, däremot var klassen på 16 pers (400 sökande, jag hade inte ens sökt) full. Surprise, surprise.
 • De kontaktar mig inom de närmsta veckorna om någon hoppar av -dvs då kommer jag in.
 • Jag är alltså FETT ARBETSLÖS.
 • Som de flesta arbetslösa gick jag till Arbetsförmedlingen, gjorde ett feeeett intryck, göttgöttgött. Första träffen på fredag.
 • Har sökt jobb idag.
 • Får säkert inget jobb.
 • KVALIFICERADE MIG TILL A-TRUPPEN I VOLLEYBOLLLAGET!! Maagaaaaad, div 1. Helt sinnes. I diiie.
 • På riktigt jag dör. För jag har inte råd att spela. På riktigt. För medlemskapet, licensen och avgiften är lika hög som en månadshyra för mig. dvs runt tre laxar.
 • Jag är som sagt arbetslös...
 • ...och under 20, så jag får ingen arbetslöshetsförsäkran, med andra ord, inga pengar trots att jag aktivt söker jobb.
 • Jag fick stressfinnar över halva ansiktet som ser ut som bölder pga skolan, min personliga finanskris och all pizza, läsk och transfetter som familjen Blomqvist göder mig med. Löööv it!

Så jag gör det jag kan, söker Gud. Men kärahjärtanes så frustrerad jag kan bli på det. Jag märker hur han svarar på flera böner, och det är så häftigt. Men alla dessa fruktansvärda bajsliknande punkter är så... arhg...
Visst, det känns asgött att bara hänga här i Vaggeryd (vilket jag passar på att göra då mitt kärlekspaket är lite partyarbetslös han med), däremot blir jag så illa nervös över det hela. Hur ska det lösa sig?! Har någon ett peppat jobb åt mig därute? Kan någon locka bort en GFKelev snarast så att jag kan läsa något som jag verkligenverkligenverkligen vill läsa? Kan någon bara ge mig en trisslott så att jag vinner fett med cash, så att jag kan göra saker som jag älskar? (typ hoppa runt i trikåer och slå hårt på bollar)

Grrrr. Nej, jag vill vara sugen på livet och allt vad Gud ger. Som jag brukade vara. Tills att allt blev kajkokajko. förjagmenar, ingen orkar lyssna på en whinare. lulz

Ett mer normalt uttryck från Sara:Ett mer förekommande uttryck under de tre senaste veckorna:
Kontenta
, summa sumarium, blablalba
Jag tar sjukt många egobilder.
Och har på något sätt antagit att det är coolt att göra tummen upp.
Fail

RSS 2.0