Time for some action!

Okej vänner. Såhär är det va..


 • Jag har hoppat av skolan. WOHO, fantastiskt bra beslut när jag insåg att jag tyckte att det var skittråkigt, kom dit med en klump i magen vareviga dag, stressade upp mig för ingenting och var allmänt misspepp.
 • Jag har mailat till SVF om att hoppa in i GFK, dvs. mailade folkhögskola för att komma in på det tvååriga programmet grafisk form och kommunikation, jag skrev som det var att jag hade hoppat av och ville såå gärna börja, skickade med lite arbetsprover.
 • Fick svar, han var mycket intresserad av mina grejor, PEPP, däremot var klassen på 16 pers (400 sökande, jag hade inte ens sökt) full. Surprise, surprise.
 • De kontaktar mig inom de närmsta veckorna om någon hoppar av -dvs då kommer jag in.
 • Jag är alltså FETT ARBETSLÖS.
 • Som de flesta arbetslösa gick jag till Arbetsförmedlingen, gjorde ett feeeett intryck, göttgöttgött. Första träffen på fredag.
 • Har sökt jobb idag.
 • Får säkert inget jobb.
 • KVALIFICERADE MIG TILL A-TRUPPEN I VOLLEYBOLLLAGET!! Maagaaaaad, div 1. Helt sinnes. I diiie.
 • På riktigt jag dör. För jag har inte råd att spela. På riktigt. För medlemskapet, licensen och avgiften är lika hög som en månadshyra för mig. dvs runt tre laxar.
 • Jag är som sagt arbetslös...
 • ...och under 20, så jag får ingen arbetslöshetsförsäkran, med andra ord, inga pengar trots att jag aktivt söker jobb.
 • Jag fick stressfinnar över halva ansiktet som ser ut som bölder pga skolan, min personliga finanskris och all pizza, läsk och transfetter som familjen Blomqvist göder mig med. Löööv it!

Så jag gör det jag kan, söker Gud. Men kärahjärtanes så frustrerad jag kan bli på det. Jag märker hur han svarar på flera böner, och det är så häftigt. Men alla dessa fruktansvärda bajsliknande punkter är så... arhg...
Visst, det känns asgött att bara hänga här i Vaggeryd (vilket jag passar på att göra då mitt kärlekspaket är lite partyarbetslös han med), däremot blir jag så illa nervös över det hela. Hur ska det lösa sig?! Har någon ett peppat jobb åt mig därute? Kan någon locka bort en GFKelev snarast så att jag kan läsa något som jag verkligenverkligenverkligen vill läsa? Kan någon bara ge mig en trisslott så att jag vinner fett med cash, så att jag kan göra saker som jag älskar? (typ hoppa runt i trikåer och slå hårt på bollar)

Grrrr. Nej, jag vill vara sugen på livet och allt vad Gud ger. Som jag brukade vara. Tills att allt blev kajkokajko. förjagmenar, ingen orkar lyssna på en whinare. lulz

Ett mer normalt uttryck från Sara:Ett mer förekommande uttryck under de tre senaste veckorna:
Kontenta
, summa sumarium, blablalba
Jag tar sjukt många egobilder.
Och har på något sätt antagit att det är coolt att göra tummen upp.
Fail

Kommentarer
Postat av: Alex

Ujujuj vad mycket som händer, hoppas det löser sig! Näe det är krisigt och risigt här nere får man rikta blicken uppåt, ovan där det är disigt.Öhumpuzz

2009-09-06 @ 23:04:57
Postat av: martina

vännen... i love u sooo much!!

2009-09-06 @ 23:32:50
URL: http://iamiwas.blogg.se/
Postat av: Bena

I miss you dear! <3 STOR KRAM!

2009-09-06 @ 23:41:37
Postat av: Jessica - KFUM volley

Hej tjejen!Kul o hitta till din blogg!Kan behöva lite skratt i vardagen från glada Sara.Men läser att du har d lite tufft o komma igång.

Synd att utbildningen inte var för dig,

men håller tummarna för att du kommer in på det du vill! Annars får du ta d nästa år - kanske jobba lite lager tills dess, tjäna dineros - IKEA Torsvik e väl i närheten. =) För d e väl i Jönköpings-trakten du håller hus?Du MÅSTE fortsätta me volleyn! Hitta någon o låna av eller hör av dig om d krisar!! Klart tjejen ska spela!Kramar från J

2009-09-07 @ 21:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0