amy och jag..

Alltså, Amyamyamy D..

En man kom fram till mig när jag jobbade och sa:

-Åh, jag var bara tvungen att komma och handla av dig, jag trodde du var Amy Diamond!

jag: jaha? Ska jag ta det som en pik eller en komplimang?

- En komplimang! Ni är så söta!


Oh well, i förrgår kom min look alike och handlade av mig. Det var som att se sig i spegeln!

lol


Nostalgitripp del 2

En ledig måndag och en idé om vitt, osminkat och jeans!
Allt var "top notch" (vi hade skrattat åt Björn Gustafsson och russinpaketstjejen)Det var skitkallt

Jag hade en frisyr, en apful blus och vi gillade träd

Linn var sjukt söt!

Och ännu ett kollage knåpades ihop!


Nostalgitripp; Bilder från åren!


Nu när jag ändå var i farten och letade upp gammalt, så hittade jag ett gäng bilder från galna upptåg där kameran hängde med. Som när man går ut i snön, barfota och i någon klänning. Madness. Det är så att det finns SJUKT mycket bilder, så jag kör en serie!

Först ut; Alla hjärtans dag 2008! Vi hade bakat sjukt mycket cup-cakes och spred kärlek på skolan med hjärtan på skåpen och allmänt mycket kramar!Karin framför hjärtprydda skåp! (vi hade pytteyttiga miniskåp, för vi hade knappt några böcker utan körde friskolastyle á la datorer hela tiden)


Moa och jag


Kärlek på vårt sätt!Efter en urmysig och kladdig skoldag utöver det vanliga gick Linn och jag till strömmen, och var överlyckliga över att vi hade hittat wwas bakgrund till den här videonHittade ett litet kollage som jag slängde ihop!


klicka på bilden!

Kära hjärtanes vad man kan sakna gymnasiet!
..

Idag som alla andra dagar tjuvar jag på Albins premiumkonto och skapar listor som slängs ut hejvilt. Busigt värre, men det är så skönt att slippa alla reklamavbrott! Nu var det inte det jag tänkte på.. utan jag funderar helt enkelt på att möblera om här eftersom jag har tröttnat på min lökiga header..

Så här har det i vilket fall sett ut tidigare..


Oh sweet Sunday!

Aber hallåå!

Efter en urtrevlig gårkväll med aptråkig fotboll och sen hemkomst, anade jag att den här dagen skulle bli en "inte-göra-någonting-bara-slappa-och-fisa-dag". MEN ICKET!

Efter att solstrålarna letade sig in och väckte det lätt sovande Sarabarnet, blev jag så illa peppad att jag genast började pilla på, kittla och småirritera min slumrande Albin. Efter att han vaknade till övertalade jag honom att gå ut och springa med mig.

WHAT THE FUDGE LIKSOM?!
Jag hatar att springa, jag gör det inte ens. Eller jo, en gång varje år, dessutom tänker jag ALLTID vid den gången att det är en start på min nya liv. Och varje gång skiter jag i det. För det är snuskigt tråkigt och apjobbigt att springa.


Men vi sprang, mer än vi gick. Och vi värmde upp på trädgården innan. (Jag har även sytt och sömmat idag!)  A to the M to the B to the I to the TICOUS!

På tal om engelska. Jag drar till Canada om en månad och sju dagar. PEPP
Den eventuella planen att stanna ett år förkortades till ett halvår, som i sin tur blev hela sommaren, som förkortades till sista juni.

Och första juli flyttar jag in i min 41 kvm feta lägenhet.

BtwbtwBtWBTW! Jag har återigen en kamera inom räckhåll! Vilket resulterade i en phet photosession med Evelyn, bilder hamnar på deras myspace men jag kan ge en liiiiten preview.


You stay classy San Diego!

Flyttfågeln

"Jamen välkommen till Vallongatan 3!"Jodå, efter en otroligt lång dag har jag återigen bytt hem -för ett litet tag.

Numer residerar jag hos världens bästa pojke. Men bara till maj, då blir det andra bullar.
Kanadensiska sådana, och efter det blir det förhoppningsvis ett soloflyg. Mer om det en annan gång.

Tills vidare!

RSS 2.0