Den osminkade verkligheten

Min morgon såg ut såhär!

Te och macka med lemon cuuuurd!


Dessutom kom jag fram till att jag skulle passa i pipskägg!

LUuulz'


Nu hinkar jag med fina evelina! Hon är kattvakt till skruttan och kattskrället har just bajsat apmycket. Löst var det med! tsssssssSnart kommer partysanna och sen ska vi till apsex! Jag ska jobba och de andra två ska shoppaloppaaa!

Tell your boyfriend that if he says he has beef, that I'm a vegetarian and I'm not f*cking scared of him

En söndag som denna ska avnjutas med fantastisk musik från 3OH!3

Here we go!
ohw!

Den egentliga videon/låten som jag vill visa går inte att bädda in. soåå kolla här istället!I LÖÖÖÖV IT! Så fantastiska!

Ohw!

Idag har jag varit osingel i elva månader! Yiiihaaw! It's a record! (med tanke på min forna karriär som kvinnlig casanova... raauwrlol)

SÅ!

Den här bilden är den första bilden på mig sälv som mmsades till min fantastiske pojkvän!
Hahaha, hittade den på hans dator häromdagen. Och minns precis den dagen då den skickades!

Min kära mor hade klagat på att jag var så pojkaktigt klädd hela tiden, så jag drog på mig en hög kjol med en rosett längst upp, var dessutom lite spets på den nertill. Det var så här att "slaktarn" var i stan, så Räkan och jag fikade med henne. Först hade vi kickat stan och provat oranget läppstift på kicks, tror att Kristin fortfarande har bilderna på det.. eller om jag har det? Hursom! Jag smsade fram och tillbaka med pojkvaskern, och så langade jag den här bilden! Först tyckte jag att det var uuuuuuuuuurpinsamt och patetiskt att skicka bilder på mig själv. Men jag skulle ju bara visa att jag var übertjejjig. Så det var väl OK så att säga (f.ö avskyr jag uttrycket "OK" sååå illa lökigt när folk säger "OK", eller "capish" USCH säger jag till det). Dessutom var bilden lagom suddig, så att han inte skulle se ordentligt. Yeyey. Huvudsaken är väl att han gillade det han såg. Det resulterade i elva underbara månader...

/upptagenschejj_90

Tisdagsmys!

Ikväll arrades det myspys nere på insikten av Midland!
Tyvärr missade jag förra mysspelningen som vi arrade, men ikväll blev det allt mysmysmys!

Först ut var kanonfina Lena Smeds som är härifrån, god vän till min syster, jag har träffat henne på möhippa&bröllop. Typ.

Anyway. Man rös när hon började! Såååååå duktig!

Sedan entrade Liz Green scenen. Och här mina vänner kan vi snacka musik! Klicka på länken, ta lite te, och lyssna i en halvtimme!! LÖÖÖÖV IT!

Sist ut var Anton Brolin, riktigt bra han med! Däremot var pojkvän och jag tvugna att ila för att hinna med bussa till Vaggeryyy'. (läs med överdriven skorrande småländska)

Imorgon blir det jobb på världens mest värdelösa tid; 14-17
Sedan är det torsdag med lite mer jobb på en bra tid.
Och sen. Sen! Sen är det fredag och då ska vi RELAXAAAAA! Och förhoppningsvis åka pulka på kvällen! Yihaw!

/Nöjd_shejj
Slackersara

Idag är jag Slackersara.
Vilket innebär:

Gå upp klockan 12,00 efter att ha dragit mig en halvtimma.
Äta frukost en timme.
Lyssna på musik och släpa fötterna efter sig.
Och bara ha pyjamas!!

Men nu ska jag styra om till hard wokin' gaaaal

Ducshdusch och jobb vid fyra till stängning!Om att adoptera..

Något jag klart är för..


förutom när..

NÅGON RÖV ADOPTERAR MIN TANDBORSTE!!


SERIÖST?!?!

Det sjuka är att det inte är första, andra eller tredje gången det händer. Nä, utan FYRA gånger har det hänt! WHAT THE FUDGE?!

Hur, HUR?! Hur kan man missta sig så GROVT att man "råkar" ta en tandborste och gör den till sin när man har en egen? Och ännu sjukare är att det har hänt mig TRE gånger tidigare!! OMG.
(första, min far adopterade en- jag upptäckte detta när den plötsligt var försvunnen och pappa var ivägrest någonstans, sedan återfanns den när han kom hem, varpå jag kom på honom i borstande stund. EEUUUUW! Andra gången, min äldre bror adopterade min "studenttandborste" jag blev skitarg när jag upptäckte att min tandborste ännu en gång blivit adopterad (han använder den än idag). Tredje gången tog min lillebror min tandborste som jag fick köpa för att ännu en hade försvunnit, jag kommer på honom och blit galen. HAN HAR JU EN EGEN! grrrr och skitäckligt.)

Ikväll när jag kom hem från ett kanonfirande uppe på österängen och trött stapplar in i badrummet för att upptäcka att min tandborste är blöt och använd fick jag rycket. ALDRIG MER SÄGER JAG BARA! Hujeda mig vad snuskigt! Jag fattar fortfarande inte hur man kan råka, eller ens vilja ta någons tandborste. E U W!För övrigt har jag tillsammans med pinglorna Ester, Martina, Miranda och Evelina tagit i hand på att inte äta godis, chips eller dylikt (naturgodis draperade i choklad etc.). Insatserna är 250 spänn var, vinnaren får potten.
Därmed fick godisätandet ett pris. Värt 250 spänn? Nope. Jag ska ta det! It is ooooon!

yeye.

Gott nytt år!!

RSS 2.0