Om att adoptera..

Något jag klart är för..


förutom när..

NÅGON RÖV ADOPTERAR MIN TANDBORSTE!!


SERIÖST?!?!

Det sjuka är att det inte är första, andra eller tredje gången det händer. Nä, utan FYRA gånger har det hänt! WHAT THE FUDGE?!

Hur, HUR?! Hur kan man missta sig så GROVT att man "råkar" ta en tandborste och gör den till sin när man har en egen? Och ännu sjukare är att det har hänt mig TRE gånger tidigare!! OMG.
(första, min far adopterade en- jag upptäckte detta när den plötsligt var försvunnen och pappa var ivägrest någonstans, sedan återfanns den när han kom hem, varpå jag kom på honom i borstande stund. EEUUUUW! Andra gången, min äldre bror adopterade min "studenttandborste" jag blev skitarg när jag upptäckte att min tandborste ännu en gång blivit adopterad (han använder den än idag). Tredje gången tog min lillebror min tandborste som jag fick köpa för att ännu en hade försvunnit, jag kommer på honom och blit galen. HAN HAR JU EN EGEN! grrrr och skitäckligt.)

Ikväll när jag kom hem från ett kanonfirande uppe på österängen och trött stapplar in i badrummet för att upptäcka att min tandborste är blöt och använd fick jag rycket. ALDRIG MER SÄGER JAG BARA! Hujeda mig vad snuskigt! Jag fattar fortfarande inte hur man kan råka, eller ens vilja ta någons tandborste. E U W!För övrigt har jag tillsammans med pinglorna Ester, Martina, Miranda och Evelina tagit i hand på att inte äta godis, chips eller dylikt (naturgodis draperade i choklad etc.). Insatserna är 250 spänn var, vinnaren får potten.
Därmed fick godisätandet ett pris. Värt 250 spänn? Nope. Jag ska ta det! It is ooooon!

yeye.

Gott nytt år!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0