Miss Wettersmitter

Vad är poängen med träning om det sliter mer än bygger upp? Jag vet! JAG VET! JAG VET!

INGEN.

Jag har, sedan i tisdags väääärldens stördaste träningsvärk i lår och stjärta. Det gör så stört ont.
Dessutom sov jag över hos Abbe istället för internatet igår/idag, så jag fick gå upp för alla dessa långa trappor.
Kan avslöja jag kände mig mer eller mindre självmordsbenägen efter den första, av typ sju trappor. Och när man väl tror att man är klar med alla, så är det två kvar. Hujedamej!

Åhåhåhåå, under de senaste dagarna har jag blivit tillfrågad ett gäng grejor av olika folk. Antar att jag ser ut som en som vet och tycker till om allt och inget.

Tydligen gillar jag att få saker men inte betala för dem, iaf enligt jnytt. Kan avslöja att jag INTE sa så, jag tänkte mer att om man flyttar järnvägen så är det en möjlighet för staden/stadskärnan att utvecklas, samtidigt som man får en cleanare strand och slipper allt buller, om skattehöjningen ansåg jag att den var sur, men det är väl bara att bita i det äpplet om man vill få det fint. Jaja. Idag blev jag tillfrågad om biomedicinsk analystiiiiii..... Det var något i den stilen. Jag fick nästan hjärtslag när han hoppade på mig. usch.


Om någon skulle undra. Så mår jag bra, jag stormtrivs med utbildningen och allt är fint. Dessutom har jag numer en egen Mourtada. Hehehehehehehe. Skämt, jag har inte kommit på ett ultimat löknamn till mr. MacBook pro-hooo. Men fin är den. Fin som snusKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0