Välkommen

Jag tänkte liksom så. Att någon där ute i cyberspace som faktiskt läser den här fantastiskt ouppdaterade bloggen kanske vill se hur jag bor.
So here it goes!


Allra högst upp, alltså högre upp än när man tror att man är högst upp, i ett gult 50-tals hus i sköna Jönsapung så bor jag tillsammans med min kära, kära Albin. (Mm, vi vet, lång story, vill ni höra så får ni fråga, men vi bor ihop och så äre!)

Om man står typ vid Garderoben i lägenheten och tittar mot dörren, så ser det vanligtvis ut såhär.


Dörren till höger leder in till toaletten som ser ut såhär.


Det är sjukt mycket vitt i lägenheten. Och svart. Och typ, turkost.
I vilket fall, här är köket!


Som ni ser så är det snedtak, och det är rätt lågt alltså! Vanligvis så vinklar jag huvudet lite ned åt höger när jag lagar mat vid bänken. Annars så funkar det att dra ut skärbrädan och stå och jobba vid den. Så att huvudet är vid takfönstret, ni fattar väl typ? (Om man tänker att kylskåpet är 180/185cm högt så borde man kunna uppskatta höjden)

Vidare mot vaaardagrumme! (Läs med dryg norrländska)

TAKBJÄLKAR FTW!


TVn är skitstor. Och fåtöljen är asvärd. Bara så ni vet.

Och här kommer lägenhetens tråkigaste hörn. Vi jobbar på lampan. I skåpet bor alla mina kläder, förutom de hängande då. I garderoben till vänster bor allt ifrån dammsugare (vi har tre stycken), miniförstärkare, väskor och smutstvätt och målartillbehör. På mitt skåp ligger även en fantastiskt gammal Bibel. Eller, Nya Testamentet för att vara korrekt. Med stora illustrationer och världens finaste pärm. Så fin, från 18?? femtio kanske? Albin fick den av hans farmor och farfar i alla fall. 
Och det var det. Just nu väntar jag på att Abbe ska måla färdigt sitt tavelprojekt så att vi får upp grejor på väggarna.
Men hey, det är så sjukt mycket mysigare IRL. Så ni borde komma hit och fika. Särskilt ni från Norrköping. Ni är väldigt mycket välkomna i sommar! (Ey, bra svenska där!)

PUZZ

Kommentarer
Postat av: Viktor (den bästa)

När vi flyttar tillbaka till Norrköping nu kommer jag ner någon gång!! Vi har ju inte träffats på ett och ett halvt år gripande! Snygga bjälkar förresten!

2011-06-20 @ 17:10:05
Postat av: Anonym

jaaa vi vill veta varför ni bor ihop! :)

2011-06-30 @ 10:37:02
Postat av: Madde

Åh så himla mysig lägenhet!! Jag vill gärna komma och hälsa på!! Bor ju i jönköping i sommar! myyyyys!

2011-07-16 @ 20:02:19
URL: http://hippiestick.blogspot.com
Postat av: Louise

Alltså hallå! vilken magnifikt tjusig lägenhet ni har!!

2012-01-23 @ 15:52:39
URL: http://louiseerlandsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0