Om att lipa för mycket

Igår fyllde jag 21. Vuxet! Okej, inte så särskilt, men det är lite mer pondus i det än 20. För 20 låter lite teenage liksom. Ja, hursom. Dagen spenderades i ett stort och fantastiskt sällskap av vänner och familj på Kolmårdens djurpark. Det var då ett nytt sätt att fira på!


WellawellaUH. Efter djur och alla tappade hakor åkte vi hem till Mamma och Pappa, åt lite mat och tårta. För att sedan åka hem till Jönköping igen. Ungefär 22.00 hade jag landat ordentligt i lägenheten för att kolla in nya dubbelavsnittet av Grey's Anatomy. OCH HARREJÖSSES. Inte ens två minuter. TVÅ MINUTER. Kunde jag hålla mig.

Seriöst! Jag lipade konstant i två avsnitt.

Efteråt var jag helt slut, klockan var nästan 24 och mina ögon var alldeles uttorkade. Varför ska man plåga sig. VARFÖR MÅSTE DET VARA SÅ HIMLA BRA ATT JAG INTE KAN LÅTA BLI ATT HÄNGE MIG TOTALT VARJE GÅNG?!

Ikväll så hade jag tjejkväll med mig själv. Yogurt, lyxig ost, knäckebröd, juice och Desperate Houswivespremiär.
Grät nästan lika mycket.

Här har ni!
/Uttorkad tjej.


ps.Snart är Albin hemma. tjohoooo


Kommentarer
Postat av: Linn

hahahaha <3 jag är bara på säsong 6, såg första dubbelavsnittet igår direkt efter att ha sett sista på femman. Georgeeeeeeeee. Jag grät så jag hulkade.

2011-09-27 @ 18:03:07
URL: http://linnlundholm.se
Postat av: Martina

Hahaha, du är så söt Sara! Kul att du hade det så bra i Norrköping. Nu tar vi relaxen snart så du inte är så uttorkad längre;) och IKVÄLL KOMMER DE HEEEEEEEM!!!

2011-09-28 @ 10:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0